Софія Ротару вперше за 2 роки показала обличчя і розкрила, як виглядає на своє 77-річчя: ховалася неспроста

Легенда української естради Софія Ротару зробила великий подарунок своїм шанувальникам, котрі чекали на новини від неї впродовж двох років. Як зараз виглядає артистка?

Відома українська співачка Софія Ротару вже 4 роки тому почала все менше виходити на зв’язок зі своєю публікою і все більше вести непублічний образ життя. При цьому співачка зізнавалася, що неймовірно хочу повернутися на сцену та заспівати для своїх шанувальників. Але обставини складалися таким чином, що це було неможливо. Врешті-решт, настали темні часи і зірка взагалі зникла з інформаційного простору.

Неодноразово колеги виражали своє розчарування не бажання співачки говорити про свою позицію, а також брати участь у різноманітних благодійних концертах. Але легенда естради усі ці закиди на свою адресу просто ігнорувала. Жодних інтерв’ю до коментарів вона не давала, і лише зрідка реагувала на трагедії, які розгорталися в різних містах України.

Софія Ротару показала, як змінилася за останні 2 роки

Син, невістка та онук привітали Софію Ротару з Днем народження
Софія Ротару показала, як змінилася за останні 2 роки

Але нещодавно співачка зробила великий подарунок своїм фанатом, опублікувавши свіжий відеоролик, на якому показала, як вона змінилася за ці 2 роки. Як завжди Софія Михайлівна постала в окулярах у своєму звичайному стилі. Здається, абсолютно нічого не змінилося. Ротару так само дивує своїм надзвичайно молодим виглядом, завзятістю, харизмою.

А от привід ховатися від публіки в неї все ж таки був: Софія Михайлівна перебуває явно не в Україні. Її онучка Соня та невістка Світлана до цього публікували деякі фотографії, і таким чином засвітилися в Італії.

Софія Ротару показала, як змінилася за останні 2 роки

Місцезнаходження її сина Руслана також нещодавно припинила бути секретом, адже Лідія Ротару давала інтерв’ю і не стало заперечувати, що чоловік знаходиться за кордоном. Що вже казати про онука Анатолія, який через це потрапив у скандал.

Сім’я прекрасно провела час разом, багато посміхалася і повернулася до минулого формату родинних посиденьок.

Схожі статті

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.