Ведучий “Холостяка” Григорій Решетнік поговорить про “те саме”: 11-річний син спантеличив батьків питаннями

У сім'ї відомого ведучого програми "Холостяк" Григорія Решетніка прийшов час, коли з дітьми потрібно поговорити про "те саме". Дружина шоумена розповіла, як вони "викрутяться" з цієї ситуації.

Дружина відомого та незмінного ведучого романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Григорія Решетніка, Христина Решетнік, яка зараз разом із трьома дітьми перебуває закордоном на відпочинку, реально “попала”. А саме у ситуацію — коли вона одна з дітьми і тут, найстарший син, почав розпитувати у неї про “те саме”. Так-так, про те “саме”, чим займаються двоє дорослих вночі у ліжку. Це все стало досить неочікувано для Христини Решетнік і тому їй нічого не лишалося, як шукати варіанти правильного пояснення щодо цієї теми в інтернеті.

Дружина шоумена навіть звернулася за допомогою до своїх підписників в соцмережі Instagram, щоб дізнатися їх досвід, як саме і що вони говорили своїм дітлахам про це.

“Знаєте, чим я зараз займаюся останню годину… Читаю цікаву статтю на тему: “як говорити з дітьми про “те саме”. Мій син Іван, як раз сьогодні вранці підійшов і попросив, щоб я розповіла йому про це”, – повідомила Христина Решетнік про свої “пригоди” з дітьми закордоном.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, яким питанням її спантеличили діти
Дружина Григорія Решетніка розповіла, яким питанням її спантеличили діти

Христина Решетнік пояснила, що їй здавалося, що ніби на цю тему зі своїм старшим сином вона вже говорила. Оскільки, він уже двічі бачив її вагітною і в принципі, має уявлення звідки беруться діти. Але цього разу, він конкретно запитав її про те “саме” і хотів дізнатися, детально, як все це відбувається.

Фанати дружини відомого ведучого порадили їй по читати “Книга малечі про інтимні речі”. А ще — щоб на цю тему з хлопцями, краще, поговорив їх батько. І розповів їм усе так, як написано саме в цій книзі. У всякому разі, так зробила одна з підписниць Решетників і їй це дуже допомогло вирішити дане питання і “викрутитися” з цієї ситуації.

Сама Христина Решетнік довго не вагалася і на світлині з відповіддю даної підписниці, зробила посилання на акаунт в Instagram свого чоловіка. Ну, щоб він одразу зрозумів що до чого і перехопив цю естафету та сам поговорив із своїми синами про “те саме”.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.