Відмовилася від блонду і довжини: 42-річна Ольга Фреймут зробила модний боб-каре і показала результат

42-річна екс-ревізорка Ольга Фреймут зробила модний боб-каре і показала результат. Зірка відмовилася від класичного блонду та сказала "прощавай" довжині.

Ольга Фреймут завжди була прикладом елегантного стилю, манер, знання етикету. Увесь образ знаменитості був розроблений таким чином, що докопатися було неможливо. І лише останні декілька років ведуча зіштовхнулася із ситуацією, коли все виходить із під контролю.

Публіка звернула свою увагу на старшу дочку ведучої, яка не відповідає тим вимогам, що вона завжди озвучувала на екрані. В свою чергу Ольга наполягає на тому, що її спадкоємиця має право розпоряджатися своїм життям та образом так, як захоче.

Ольга Фреймут кардинально змінила імідж та показала результат

Дочка Ольги Фреймут повернулася до України та показала, як змінилася
Ольга Фреймут кардинально змінила імідж та показала результат

І безумовно, не дозволяє публіці переходити межі, що час від часу стається. Образ Ольги Фреймут в очах публіки дещо змінився, але і сама вона не застрягає у минулому амплуа. Нещодавно ведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, як змінила свій образ.

Зірка не тільки позбавилася від блонду, і все більше переходить до темних кольорів, але відмовилася від довжини. Можна сказати, що з таким іміджем Фреймут бачать вперше.

Судячи з усього, зірка залишилася дуже задоволеною результатом. Хоча сім’я також пройшла через евакуацію та випробування адаптацією на новому місці проживання, Ольга виглядає надзвичайно круто: в неї доглянута шкіра, стриманий макіяж, гладке та блискуче волосся, непоганий настрій.

Нагадуємо, що Ольга та Злата нещодавно приїхали до України і побували в різних її містах. Благовірний ведучої не виходить на зв’язок і не коментує свою втечу. Родина потрапила у скандал після того, як стало відомо, що Володимир Локотко виїхав разом зі своєю сім’єю.

Ольга Фреймут кардинально змінила імідж та показала результат

Але чоловік навіть не намагався якось прокоментувати дану ситуацію і просто залишив все на волю долі. Фреймут тим часом почала працювати у Великобританії журналістом та веде колонку про Україну. Окрім того, вона продовжує свою викладацьку діяльність у сфері манер та етикету.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.