“Знову набирають”: Наталія Могилевська, сидячи біля вишневого торта, не може зрозуміти, чому жінки гладшають

Схуднення — це, звісно, прекрасно. Але ви колись їли торт? Як можна сідати на дієту, коли навколо стільки смаколиків? Наталія Могилевська вирішила показати, як повинна їсти… тобто виглядати богиня.

Перед своїм 49-річчям Наталія Могилевська оголосила марафон “Богиня до дня народження”. Співачка вирішила самостійно кинути собі виклик та спробувати строге голодування, щоб до важливого свята привести себе в омріяну форму. Наталія надихнулася книгою Марви Оганян, тому метою зірки було не лише зниження ваги, але й зменшення набряків.

Уже після першого дня Могилевська похвалилася неймовірними результатами — мінус 1.5 кг. Але на другий день Наталія набрала 100 г, що для неї стало сюрпризом, враховуючи строге дотримання плану. А вже після дня народження зірка записала нове відео, де заявила, що марафон “Богиня до дня народження” тотально провалився, та з’їла на честь цього торт.

Могилевська зазначила, що спочатку вона скинула 3 кг, а потім набрала їх. Тому через таку ситуацію співачка задумалася над питанням: чому мільйони жінок у всьому світі спочатку скидають вагу, потім набирають і так по колу. Тому Наталія оголосила новий марафон, який назвала “Богиня назавжди”, щоб досконало розібратися у цій темі.

Наталія Могилевська розповіла про невдачу, якої зазнала під час схуднення
Наталія Могилевська розповіла про невдачу, якої зазнала під час схуднення

Артистка запропонувала шанувальникам слідкувати за нею та її дослідженнями. Вона хоче знайти відповідь: чому багато жінок, незалежно від віку та країни проживання, регулярно стикають з циклічним схудненням. Одночасно з цим Наталія наголошує, що жіноча краса залежить на від схуднення, а від щастя. Саме щастя робить жінку гарною.

Якщо ж говорити про схуднення, то пані Могилевська допустилася популярних помилок. Оцінювати зміну ваги по одному та навіть кільком дням недоречно. По-перше, вага може коливатися навіть протягом дня, бо залежить від багатьох факторів. Навіть кількість води в організмі впливає на число, яке вам відображають ваги в той чи інший момент.

Оцінювати результати краще комплексно: мірною стрічкою та вагами, а також оцінкою об’єму м’язів. Ідентична кількість жиру та м’язів має різну вагу: жир, як це не дивно, легший. Також не варто сідати на жодну дієту, якщо вона не стає способом вашого життя, об саме відмова від дієти часто призводить до повторного набору ваги. Але найважливіше — це любов до себе.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.