Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко показав наречену неймовірної вроди: вона перевершила Злату Огнєвіч

Фіналіст "Холостячки-2" Дмитро Шевченко показав наречену і вона – справжня красуня. Дівчина одразу перевершила Злату Огнєвіч. Хто вона насправді?

Велика кількість учасників в романтичного реаліті-шоу навіть не приховувала того факту, що прийшли у програму також заради піару. І звичайно майже одразу після виходу випусків їхня популярність дуже зростала.

Майже всі взялися вести особисті блоги в соціальній мережі Instagram і займатися рекламою. Не обходилося і без піару після завершення шоу, адже нагадати про себе публіці варто. Зокрема, аудиторія прекрасно пам’ятає Дмитра Шевченка, який опинився за крок від перемоги, але так і не підкорив серця холостячки.

Дмитро Шевченко з’явився у компанії Наталії Денисенко у весільній сукні

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля
Дмитро Шевченко з’явився у компанії Наталії Денисенко у весільній сукні

Чоловік також здружився з переможцям шов Андрієм і складалося враження, що ці двоє вже і не збираються спілкуватися зі Златою. Власне, співачка не змогла помиритися з бізнесменом, але Дмитро підтримує з нею зв’язок.

Чоловік світиться у інформаційному просторі із іншими зірками. Наприклад, нещодавно він опублікував у своєму блозі свіжий кадр за Наталкою Денисенко, яка постала в об’єктиві в розкішній весільній сукні.

Дмитро Шевченко з’явився у компанії Наталії Денисенко у весільній сукні

Знімок був зроблений у дзеркалі. У кадрі акторка широко посміхається, а от Дмитро Шевченко як завжди поводиться дуже стримано.

Нагадуємо, що чоловіка здебільшого вважали головним претендентом на серце співачки. Здавалося, між ними з’явилася гармонія та зв’язок. Зокрема сама артистка попросила у екс-учасника відкрити своє серце. Тому публіка була вкрай розчарована, що врешті-решт Злата не обрали його, попри те, що він виконав її прохання.

В свою чергу співачка потім зізнавалася, що насправді її вибір пав на Андрія через її проблеми з чоловіками. Мовляв, завжди обирала холодних та відсторонених, замість того, аби звернути увагу на реально зацікавлених в ній кавалерах.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?