“Почався сложний возраст”: 39-річна Даша Астаф’єва запустила “Суржик FM” та розповіла про зачіску

Виховання дітей — складний процес. Психологи рекомендують завжди вести діалог і знаходити спільну мову. Даша Астаф'єва розуміє цю рекомендацію дещо у своєрідному стилі.

Даша Астаф’єва — це надзвичайно красива жінка. А за версією Лесі Нікітюк вона є найкращою фігурою в Україні (з чим важко сперечатися). Та за цією красою є ще й розум та почуття гумору, яке Дарія часто демонструє у власних соціальних мережах.

Цього разу дівчина вирішила показати, як вона проводить час із врятованою галкою Патріком. Птах вже став невіддільною частиною родини Астаф’євої, тому співачка називає його сином, а себе — його мамою. Тому й доводиться братися за виховання!

Про його особливості Астаф’єва розповіла в етері “Суржик FM”. Зірка написала, що у Петрика почався “сложний возраст”. Через це птах кривиться та свариться на маму так, наче він якийсь “петух чи індюк”. Тому Дарія попросила Патріка бути “харошей птічкай”.

39-річна Даша Астаф'єва запустила Суржик FM та розповіла про зачіску
39-річна Даша Астаф’єва запустила Суржик FM та розповіла про зачіску

Одначе на заклики “збавить причоску” галка реагувала неохоче, продовжуючи свої “агресивні двіженія”. Зрештою Петрик, сварячись на маму, легенько дзьобнув її пальчик та втік на підлогу, щоб звідти дивитися на те, як Астаф’єва жаліється на його “возраст”.

Але пізніше діалог та виховання все ж подіяли, оскільки Патрік слухняно лежав біля Даші та приймав з нею сонячні ванни. Цим співачка похвалилася з підписниками, аби кожен побачив, що ж “таке гарне” робить птах поруч з нею на подвір’ї.

Співачка Даша Астаф'єва показала, як відпочиває із врятованим нею птахом Патріком
Співачка Даша Астаф’єва показала, як відпочиває із врятованим нею птахом Патріком

По дописах Астаф’євої можна зрозуміти, що вона обожнює тварин та птахів. У зірки є декілька песиків, веселими фото та відео з якими вона часто ділиться на власній сторінці. Наприклад, дуже гарна та життєрадісна собака породи сіба-іну.

В одному зі сторіс можна було побачити, як вона грається серед хвої та опалого листя. У пості з розвагами свого улюбленця Дарія згадала талановиту співачку Даніелу Заюшкіну та її інді-гурт Vivienne Mort, чия пісня й стала музичним супроводом для відео.

Даша Астаф'єва показала свою собаку породи сіба-іну під час веселої прогулянки
Даша Астаф’єва показала свою собаку породи сіба-іну під час веселої прогулянки

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?