“Я зраджую”: Оля Цибульська розкрила правду про своє життя. Невже чутки про роман з Дзідзьо – це дійсність?

Довгий час заміжню артистку Олю Цибульську підозрювали у романі з її кумом Михайлом Хомою. Нарешті, жінка зізналася, що насправді коїться в її родині.

Відома українська співачка Оля Цибульська заміжня вже цілих 10 років. Щобільше, ця цифра описує лише їх офіційні стосунки з підприємцем Сергієм Грисюком. Насправді ж артистка з чоловіком вже понад 20 років.

Довгий час мережа пліткувала про зв’язок співачки з вокалістом Михайлом Хомою (відомим під псевдонімом Дзідзьо), який являється для неї кумом. Артисти вміло підігрівали чутки спільними треками про кохання, але на інтерв’ю завжди прямо відсікали всі здогадки шанувальників. Проте, нині, Оля зізналася про зради і її родині. Та чи пов’язано це з Дзідзьо?

На своїй сторінці в Instagram, жінка виклала новий пост. Увагу до якого прикувала коротким підписом “Я зраджую. А ти?”. Проте, далі мова пішла зовсім не про те, про що всі подумали. Артситка вирішила пофілософствувати та розповіла про зради самій собі.

“Самозрада. Мені здається, це найстрашніше що трапляється з нами. Я знайшла зрадливу переписку в своїй памʼяті і у нотатках телефона. Там лежать мрії і плани, на які я забила. Скріни суконь, які обіцяла собі колись купити/пошити. Збережені місця/ кафе, куди обовʼязково колись поїду. Вправи для спини, які колись обовʼязково зроблю”, – зізналася жінка.

Ольга Цибульська розповіла про зради у своїй родині
Ольга Цибульська розповіла про зради у своїй родині

На думку Цибульської, речі, які можуть здаватися неважливими, відіграють важливе значення в нашому житті. Ми радимо близьким більше уваги звертати на свої примхи, проте самі ігноруємо це правило. Поки не впадемо без сил.

“Засипаємо себе рутиною, щоб не було часу спитати “а за що це все зі мною”? А потім на душі темно і боляче. Важко і здається, що застрягла. Доки не прийму рішення : “я більше так не можу”. Ми вимагаємо від інших те, що самі для себе не здатні зробити”, – написала Оля.

Ольга Цибульська розповіла про зради у своїй родині

Артистка закликає вже сьогодні зробите щось для себе та прислухатися до свого емоційного стану. Вона впевнена, що кожен зможе відчути насолоду від дрібниці та сподівається, що маленькі радості заполонять наше життя.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.