“Щастя вам”: Богдан Шелудяк показав свій весільний образ поруч з красивою нареченою — краща за Лесю Нікітюк?

Богдан Шелудяк — дуже красивий хлопець, чиє особисте життя цікавить багатьох глядачок. Чи є у нього в житті пара? Що ж, ведучий дійсно має близьку дівчину. І це не Леся Нікітюк.

Сьогодні телеведучі по масштабу своєї особистості часто переважають знаменитих акторів і співаків. Тому й увага до їхнього особистого життя є відповідною. Яскравим прикладом можна назвати Богдана Шелудяка, особиста сторінка якого сьогодні налічує понад 1.2 млн читачів.

У соціальних мережах телеведучий ділиться моментами зі свого життя, жартами та порадами щодо криптовалютних інвестицій, які і є його основним заробітком. Але про особисте життя він пише рідко, тому про близьких Богдана відомо мало. Лише нещодавно хлопець розповів про свою сестру Дарину, за яку він старший на півтора року.

Ведучий Нового каналу Богдан Шелудяк зі своєю родиною
Ведучий Нового каналу Богдан Шелудяк зі своєю родиною

Його сестра заміжня та виховує дитину. Як і старший брат, Дарина має хист до бізнесу, а тому ще під час навчання в університеті відкрила свою справу — студію краси. Богдан зазначає, що для нього саме сестра є одним з головних джерел натхнення, а також взірцем справжньої жінки. Те, як дівчина вміє ефективно розподіляти час та зусилля між донькою, підтримкою порядку вдома, професійним розвитком та відпочинком, дійсно вражає.

Телеведучий зізнається, що в дитинстві вони були, як всі брати та сестри: трохи сварилися, часом навіть билися, але одразу ж мирилися, щоб повторити все по колу. З дорослішанням суперечок ставало все менше, а дружба та підтримка одне одного зростала.

Богдан Шелудяк зі своєю мамою та молодшою сестрою Дариною
Богдан Шелудяк зі своєю мамою та молодшою сестрою Дариною

Одного разу Дарина, можна сказати, врятувала братові життя. Богдан минулого року дуже захворів, через що йому було складно пересуватися. Тому дівчина практично донесла його до швидкої, а потім забезпечувала йому підтримку доти, доки хлопець повністю не одужав.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.