Геть без одягу і це не Дантес: Даша Кацуріна показала поруч із собою “хлопця” подруги — Дорофєєва 2.0?

Найщиріші почуття завжди йдуть від серця. От подобається і все! Тому Даша Кацуріна показала шанувальникам "хлопця" своєї подруги, який викликав у неї саме такі емоції.

Модні віяння постійно змінюються. Чим краще людина їх відчуває, тим більша ймовірність, що вона буде в тренді в рамках власної діяльності. Даша Кацуріна чудово розуміється на моді та демонструє це не лише власною діяльністю, але й повсякденними вподобаннями.

Сьогодні все більше цінується простота. Мінімалізм приваблює, оскільки концентрується на головному. Завдяки простоті в центрі залишається лише суть. У фільмах нею є ідея, в стравах — смак, а в житті — справжні емоції та моменти, які мають значення. У сучасному світі, який перенасичений інформацією та зайвими деталями, простота — наче ковток свіжого повітря.

Чудовим прикладом є роботи подруги Даші Тамари Турлюн. Вони можуть здаватися простими, але саме за цією простотою й ховається їхня глибина. Продемонстрована Кацуріною картина не містить надскладних технік, але пропонує дещо більше — ідею.

Даша Кацуріна показала, що вміє знаходити прекрасне в простих речах
Даша Кацуріна показала, що вміє знаходити прекрасне в простих речах

Це ж стосується і їжі, яку обирає Даша. Вишукані презентації страв? Звісно, це прекрасно. Але від цього їжа смачнішою не стане. Тому доречніше зосередитися на простіших візуально, але насиченіших по смаках стравах.

У звичних речах можна знайти дуже багато радощів. Це щоденно демонструє Даша зі своїми дітьми та коханим Володимиром Дантесом. Прогулянки, смачна їжа, спільні вечори з хорошим кіно. Все це здатне дарувати приємні емоції та зміцнювати стосунки.

До слова, якщо ви впевнені, що здатні бачити красу навіть в буденності, перевірте це за переглядом японського фільму “Pefrect Days”. Ця стрічка розповідає про звичайного прибиральника та прекрасне, яке ховається у звичній рутині.

Ідеальні дні — чудовий японський фільм для вечірнього перегляду
Ідеальні дні — чудовий японський фільм для вечірнього перегляду

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?