Швидко та приємно: Арсен Мірзоян і Даша Астаф’єва показали, як потрібно заводити дітей — Матвієнко згодна

Вважаєте, що рішення про поповнення у сім'ї є дуже відповідальним та передбачає багато складнощів? Арсен Мірзоян із Дашею Астаф'євою прийняли його за кілька хвилин та ні про що не пожаліли!

Життя дуже непередбачуване та часто може підкидати нам цікаві сюрпризи. Іноді неочікуваним подарунком може стати поповнення в родині. Про таку ситуацію влітку цього року повідомили двоє зірок — Арсен Мірзоян та Даша Астаф’єва.

Не хвилюйтеся, між Арсеном і Тонею Матвієнко все чудово! А діти у них з Дашею зовсім різні. Мова про птахів, які раптово з’явилися в житті знаменитостей. Астаф’єва називає врятовану нею галку Патріка саме сином, а себе — його мамою. За літо “син” Дарії помітно підріс. Можна сказати, що він досяг підліткового віку, тому іноді “сперечається” з мамою.

У Арсена “дитина” не менш мила. Дружина співака показала його з маленьким каченятком. Але саме зараз зірки знаходяться в артапартаментах Mola Mola, що у Львові. Можливо, у них досить цікавий підхід щодо надання гостям качечок для ванни?

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян швидко став батьком
Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян швидко став батьком

До слова, у Даші Астаф’євої власних дітей поки що немає. Всю свою любов вона віддає птаху Патріку та своїм песикам. Також у співачки є коханий, якого вона не показує шанувальникам, бо не хоче виносити особисте в публічний простір.

Що стосується Мірзояна та Матвієнко, то в Арсена від першого шлюбу є двоє синів, а у Тоні — донька Уляна. Також в стосунках пара народила доньку Ніну, якій цьогоріч виповнилося 8 років. Антоніна чудово спілкується не лише з дочками, а також з синами чоловіка від першого шлюбу. Хоча можливість зібратися всім разом у них буває не часто.

Нагадаємо, що Мірзоян та Матвієнко спочатку проживали у цивільному шлюбі, але 15 червня 2017 року узаконили стосунки. На честь 7 річниці чоловік дуже ніжно привітав свою кохану, виклавши спільне фото з весілля, на якому також можна побачити маму Тоні Ніну Матвієнко.

Арсен Мірзоян та Антоніна Матвієнко відсвяткували 7 річницю весілля
Арсен Мірзоян та Антоніна Матвієнко відсвяткували 7 річницю весілля

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.