“Стосовно зради…”: Ірина Білик підняла болюче питання, але прийшов її колишній Коляденко і все зіпсував

Співачка Ірина Білик несподівано порушила тему зради. Про себе вона нічого не розповіла, проте її колишній чоловік Дмитро Коляденко видав усі карти.

Співачка Ірина Білик часто піднімає у своєму Інстаграмі важливі та актуальні теми, які стосуються взаємин у парі. Так, напередодні зірка вирішила поговорити зі своєю аудиторією про зради. У першому пості артистка поцікавилася – “Яким жінкам не зраджують чоловіки?”. У Мережі було сотні коментарів, багато хто ділився своїми особистими історіями або просто розмірковував на задану тему. Проте одне повідомлення привернуло увагу. Його написав її екс-чоловік – хореограф Дмитро Коляденко, з яким співачка вже давно розлучилася, але й досі продовжує спілкуватися.

Ірина Білик підняла болюче питання, але прийшов Коляденко і все зіпсував
Ірина Білик підняла болюче питання, але прийшов Коляденко і все зіпсував

“Ірина! Ти – Корольова с…а! Не хвилюйся!, – заспокоїв Білик колишній.

Зазначимо, що Дмитро Коляденко ніколи не приховував свого кохання до Ірини Білик. У своїх інтерв’ю він завжди згадує її і вже не вперше відзначає феноменальні здібності колишньої дружини. Відповіді артистки на коментар поки не надійшло, натомість підписники підтримали Коляденко і залишили більше сотні лайків його повідомленню.

Вже за кілька днів Білик вирішила продовжити тему. У другому пості знаменитість підбила проміжні підсумки та поставила аудиторії наступне питання:

“А змогли б ви пробачити зраду, якби він прийшов до вас і сам зізнався в цьому?!?”.

У Мережі відразу почали коментувати. Багато хто писав, що ніколи не пробачили б партнера, проте були й більш змістовні відповіді з особистими прикладами про те, що потрібно обов’язково дати людині “другий шанс”. Дмитро Коляденко поки що своєї думки на пост колишньої дружини не висловлював.

Нагадаємо, що шлюб Ірини Білик і Дмитра Коляденка тривав лише три роки, проте обидва називають його “найпристраснішим і найяскравішим”. У сім’ї було все – шалене кохання, гучні розбірки, ревнощі і навіть бійки.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.