Захур вибрав іншу: Камалія розкрила причину розлучення з пакистанським мільярдером – її звати Тетяна

Понад рік співачка Камалія мовчала і тепер нарешті відкрила всю правду про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Причина у жінці.

Коли співачка Камалія повідомила, що після 20 років шлюбу розлучається з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, для багатьох це стало справжнім шоком. Природно, постало питання, що ж спричинило розпад благополучної пари, де завжди панувала любов і взаємоповага?

Камалія розкрила причину розлучення із пакистанським мільярдером
Камалія розкрила причину розлучення із пакистанським мільярдером

Понад рік артистка мовчала і тільки зараз розкрила всю правду. Так, в інтерв’ю з телеведучою Наталією Влащенко артистка вперше докладно розповіла про головну причину розлучення із чоловіком. Чому вона прийняла таке рішення і хто сприяв їхньому розставанню? Як з’ясувалося, причина у жінці, її ім’я Тетяна – це дочка мільярдера від першого шлюбу.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна
Дочка Мохаммада Захура Тетяна

Камалія зізналася, що стосунки з дівчиною не складалися із самого початку. Довгий час дочка Захура не хотіла спілкуватися з нею. Їхня перша зустріч відбулася через 10 років шлюбу з мільярдером, коли артистка була на 8-му місяці вагітності. На цьому наполіг Захур, адже вже скоро мали народитися сестрички його дочки. Тетяна з’явилася на святі з нагоди Дня народження Камалії.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна
Дочка Мохаммада Захура Тетяна

“Вона приїхала, привітала мене, але все одно холод і ревнощі я постійно відчувала”, – зізналася артистка.

Вже пізніше після початку війни в Україні, мільярдер наполіг, щоб дружина з дочками виїхала до Великої Британії, де на той момент уже жила його дочка від попереднього шлюбу. Мільярдер сподівався, що таким чином сім’я зможе зблизитись, проте він глибоко помилився.  Справа в тому, що мати Тетяни – росіянка, тому конфлікти між Камалією, яка щойно виїхала з-під бомбардувань, і дочкою Захура, якій не подобалося, як артистка відгукується про Росію та її громадян, тільки наростали.

Камалія розкрила причину розлучення із пакистанським мільярдером
Камалія розкрила причину розлучення із пакистанським мільярдером

За словами Камалії, жінка почала їй мститись. У хаті були постійні сутички. Співачка сподівалася, що чоловік стане на її бік і захистить, проте Захур вибрав іншу позицію. Мільярдер сказав, що швидше за все розлучиться з дружиною, ніж покине доньку, після чого Камалія ухвалила остаточне рішення про розлучення.

Нагадаємо, що незважаючи на розлучення, Камалія та Мохаммад Захур продовжують підтримувати стосунки заради дітей. Зараз дочки пари – Арабелла та Мірабелла живуть у Великій Британії з батьком, а Камалія більшу частину часу проводить в Україні.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.