Сам себе не похвалиш — ніхто не похвалить: Віра Брежнєва заявила, що слухає одну свою пісню на повторі

Музиканти часто згадують або радять у власних дописах пісні своїх колег, які їм подобаються. Але Віра Брежнєва вважає, що ніщо не підходить для цього краще, ніж її власні роботи.

Віра Брежнєва — фантастична жінка та дуже талановита артистка. Вона чудово знає усі свої переваги, не соромлячись акцентувати на них на власних сторінках у соціальних мережах. Це стосується, зокрема, творчості співачки, якою вона дуже пишається.

Як і багато українських діячів, у своїй творчості Віра почала використовувати українську мову. Співачка уже випустила декілька чудових треків державною. Одним з них є пісня “Дякую”, яку Брежнєва вважає однією з найкращих за всю багаторічну кар’єру.

Кліп до пісні Віри Брежнєвої Дякую на офіційному YouTube-каналі співачки
Кліп до пісні Віри Брежнєвої Дякую на офіційному YouTube-каналі співачки

Нагадаємо, що творчий шлях Віри почався понад 20 років тому. У гурті “ВІА Гра” Брежнєва замінила Альону Вінницьку, яка розпочинала сольну кар’єру. На кастингу зірка змога обійти багатьох конкуренток та зрештою стати частиною “золотого” складу.

За свою сольну кар’єру, яка розпочалася у 2007 році, Віра випустила десятки композицій. До 2020 артистка співала виключно російською, але потім спільно з Монатіком вирішила вперше випустити пісню українською, отримавши багато схвальних відгуків.

Після 24 лютого Брежнєва не відмовилася від російської мови повністю та дає концерти, де виконує свої старі хіти. Але одночасно з цим Віра випускає нові треки, які набирають багато прослуховувань на різноманітних майданчиках.

Однією з улюблених нових композицій Брежнєвої є пісня “Дякую”. Під час її написання Віра вкладала в текст усі свої емоції за дуже довгий проміжок часу. В пісні відображаються всі ті сенси та вібрації, які Брежнєва відчула та захотіла вкласти у творчість.

42-річна Віра Брежнєва розповіла про свою пісню, яку слухає найбільше
42-річна Віра Брежнєва розповіла про свою пісню, яку слухає найбільше

Саме тому вона вважає трек “Дякую” актуальним і сьогодні. Серед слухачів він теж досить популярний, бо тільки на YouTube лічильник уже досягнув 830 тисяч переглядів. А 30 серпня зірка обіцяє випустити нову композицію, поки не розкриваючи деталей.

Схожі статті

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.