В Мережі показали, як виглядає єдина дочка Володимира Кличка: її мама — відома американська акторка (ФОТО)

Володимир Кличко не любить постійно висвітлювати своє особисте життя. Тому навіть не всі фанати ексбоксера знають, як виглядає його дочка та чому її мама не бере активної участі у вихованні дівчинки.

Володимир Кличко — не лише відомий боксер, а ще й красень, який досі викликає захват у мільйонів жінок. Про свої стосунки спортсмен говорить дуже рідко, тому невідомо, чи є хтось сьогодні у житті чоловіка. Найбільш значущі його взаємини були з американською акторкою Хейден Панеттьєрі. Після знайомства у 2009 році між ними миттєво з’явилися симпатія.

Ця пара була дійсно прекрасною. Красива білявка Хейден зі зростом 153 см виглядала, як принцеса поруч з майже 2-метровим спортсменом. Кличко та Панеттьєрі щиро кохали один одного, що проявилося у народженні доньки Каї-Євдокії. Здавалося, що все складається чудово, але у 2018 році пара оголосила про розлучення.

Володимир Кличко зі своєю донькою Каєю-Євдокією від голлівудської акторки Хейден Панеттьєрі
Володимир Кличко зі своєю донькою Каєю-Євдокією від голлівудської акторки Хейден Панеттьєрі

Певний час причина такого рішення залишалася загадкою, через що шанувальники були ще більш спантеличеними. Пізніше виявилося, що розлучення відбулося через негаразди у Хейден. Дівчина вже давно мала залежності, які хоч і намагалася побороти, але безрезультатно. А потім на їхньому фоні у Панеттьєрі виникли ще й проблеми з психологічним здоров’ям. Володимир підтримував кохану на шляху до зцілення, але коли все виявилося марним, пара розійшлася.

Сьогодні Кая-Євдокія знаходиться під повною опікою батька, оскільки Хейден добровільно підписала відповідні папери. Хоча з часом в американської акторки з’явилася зовсім інша версія, згідно з якою вона взагалі не розуміла, на що саме погоджується. Панеттьєрі дуже спантеличило саме прохання, на яке наклалися психологічні проблеми. Тому вона просто підписала документи, думаючи, що буде з нею вільно бачитися.

Володимир Кличко зі своєю колишньою дівчиною Хейден Панеттьєрі
Володимир Кличко зі своєю колишньою дівчиною Хейден Панеттьєрі

Втім, зараз Хейден та Володимир підтримують приятельські стосунки. Зірка іноді бачиться з дочкою, але вона продовжує знаходитися під батьківською опікою. При цьому Кличко всіляко намагається захистити дівчинку від уваги публіки, тому нові світлини з донькою на сторінці ексбоксера не з’являються. Оточення родини зазначає, що дівчинка зростає схожою на свою маму та отримує все, що їй необхідно для навчання та життя.

Схожі статті

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?