Олександр Пономарьов розповів про реакцію коханої на новину про його роман з Марією Яремчук: був скандал?

Після новини про поповнення у сім'ї Марії Яремчук Олександр Пономарьов дав ексклюзивний коментар щодо чуток про їхній роман. Як обраниця співака на це відреагувала?

Вперше з чутками про їхні любовні стосунки Олександр Пономарьов та Марія Яремчук зіштовхнулися більше восьми років тому. Дуетна пісня принесла артистам багато уваги від глядачів, але так само принесла певні проблеми. Колег почали підозрювати у романі, який нібито став основою для виконання чуттєвої композиції.

Марія Яремчук навіть не бралася гратися у ігри і одразу прямо сказала про те, що не перебуває з Олександром Пономарьовим у подібного роду відносинах. А от співак дозволив собі пожартувати, що переросло у справжню піар-компанію: преса постійно писала про те, що чоловік підтвердив їхній роман.

Олександр Пономарьов розповів про реакцію коханої на чутки про його роман з Яремчук

Олександр Пономарьов розповів, як зв'язав своє життя з дитиною Марії Яремчук
Олександр Пономарьов розповів про реакцію коханої на чутки про його роман з Яремчук

Пройшло не мало часу. Марія Назарівна вже давно не виступає на сцені і завершила музичну кар’єру. Справжнім дивом стало повідомлення про поповнення в її сім’ї. Здавалося, що зберегти народження малюка в таємниці не може бути складною проблемою. Але не тільки у випадку, коли ти не просто зірка, а знаменитість, повернення якої бажають тисячі фанатів.

Так як особистість батька дитини невідома, преса одразу ж почала пропускати, що цією людиною може бути Олександр Пономарьов. І він дійсно став батьком, але хрещеним. Зокрема, співак зізнався, що не розуміє, звідки з’явилися такі чутки. Щоправда, його справжня кохана розуміє все і з гумором реагує на приписані романи.

Про її наявність зірка зізнався не так давно. І можливо це напряму пов’язано з чутками про його зв’язок з коліжанкою. Аби уникнути надалі таких чуток, звісно, набагато простіше розповісти про наявність обраниці.

“Сміються всі”, – прокоментував лаконічно співак у проєкті “Ранок у великому місті”.

Відмітимо, що багато років Олександру Пономарьова приписують роман з концертною директоркою Софією (за іншою версією Наталією).

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.