Народила їй двоє онуків: як виглядає невістка 51-річної зрадниці Оксани Марченко – у неї є сестра-близнючка

Ще 3 роки тому невістка Оксани Марченко насолоджувалася елітним життям у столиці України. Зараз вона ховається разом зі свекрухою і дає про себе знати зрідка. Як виглядає дівчина?

Вельми цікавим феноменом залишається зрадниця Оксана Марченко. Неодноразово зірки розповідали про те, що ще 15 років тому телеведуча була проти використання російської мови на українському телебаченні, і намагалися українізувати учасників.

Окрім того, Ігор Кондратюк розповідав про її батька, який був патріотом і привчав свою зіркову дочку до твердої та непохитної проукраїнської позиції. Але не так склалося як гадалося. Останні крихти довіри, які ще малися у деякої частини населення були поглинуті цинічною втечею зірки до російської федерації.

Невістка Оксани Марченко показала, як вона виглядає зараз

Як виглядає сваха колишньої зірки СТБ Оксани Марченко
Невістка Оксани Марченко показала, як вона виглядає зараз

Цікаво, що на той момент вона залишила свого старшого сина Богдана Марченко в Києві. І він деякий час перебував в столиці під посиленою охороною. Як відомо, згодом його молода дружина Катерина та маленький син Віктор все ж таки опинилися в Москві. І ба більше, невістка, яка подавала дивні сигнали в мережі через жовто-блакитні косички у волоссі народила там другу дитину.

Невістка Оксани Марченко опублікувала знімки з дітьми від сина ведучої
Невістка Оксани Марченко показала, як вона виглядає зараз

Цікаво, що Катерина майже одразу почала фігурувати у скандалах родини. Так склалося, що маючи серйозні репутаційні втрати, сім’я запросила Олега Винника на весілля Богдана та Катерини 2020-го. Повелителя вовчиця запросили тому, що Катерина обожнювала його творчість. Зірка одразу потрапив у дуже складну ситуацію та оскандалився на всю країну, а разом з ним постійно згадувалося ім’я невістки Оксани Марченко, заради якої був влаштований перфоманс.

Пізніше Катерина скаржилася, що отримує погрози в особисті повідомлення, але боятися їй явно немає чого, адже вона насолоджується прогулянками по бутіках, коштовними придбаннями та подарунками, а також відпочинком зі своєю сестрою близнючкою. Остання, до речі, довго проживала за кордоном на Кіпрі.

Схожі статті

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.