Наталія Островська з ТСН показала, як змінилася її фігура через 8 місяців після пологів: перевершила колег

Ведуча ТСН Наталія Островська вперше за довгий час показала, як їй вдалося повернути свою форму за 8 місяців після народження первістка. Деталі в матеріалі.

Наталія Островська змогла здивувати публіку надзвичайною любов’ю до своєї роботи, адже з’являлася у прямому ефірі, перебуваючи на доволі пізніх термінах вагітності. Ранній підйом, стрес, фізичне навантаження, — нічого з цього не злякало зірку на шляху до улюбленої роботи.

І вже невдовзі після пологів та народження крихітки Агати Наталія Островська повернулася у студію.

Ведуча ТСН Наталія Островська показала, як схудла через 8 місяців після пологів

Наталія Островська вперше показала обличчя маленької дочки
Ведуча ТСН Наталія Островська показала, як схудла через 8 місяців після пологів

Попри щільний графік, що включає роботу на телебаченні та ведення особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, Наталія Островська знаходить час на свою форму. Зірка одразу ж розповіла про те, що набрала вагу і намагатиметься від неї позбавитися якомога швидше, але без шкоди для здоров’я.

І їй це вдається робити. Днями Наталія опублікувала у своєму блозі свіжу фотографію, на якій показала, яка в неї форма зараз. У кадрі зірка постала у яскравому топі та лосинах. І варто відмітити, що подібні результати дійсно вражають. Так публіку дивувала хіба що дружина Григорія Решетніка Христина, яка народила трьох дітей.

Ведуча ТСН Наталія Островська показала, як схудла через 8 місяців після пологів. Скріншот особистої сторінки зірки

Необхідно зазначити, що ці результати стають непросто доказом того, що можна досягнути бажаного при роботі над собою, але і надихнути інших жінок на заняття спортом.

Нагадуємо, що Наталія Островська до єдналася до колективу ведучих ТСН 2021-го року. Колишня репортерка одразу ж показала блискучі результати і надзвичайно сподобалася публіці. Не було сумнівів, що керівництво програми новин захоче активно співпрацювати з нею, і як результат колектив поповнився професіоналом, який ще й відрізняється надзвичайною вродою та силою характеру.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?