Зірка серіалу “Величне століття” Мер’єм Узерлі показала свою родину: така ж велика, як і у Хюррем Султан

Зірка знаменитого турецького серіалу "Величне століття" акторка та фотомодель Мерьєм Узерлі відзначила День народження, де зібрала всю свою велику родину.

Турецько-німецька актриса Мерьєм Узерлі у своїй фільмографії має лише одну яскраву роль, зате яку – коханої дружини турецького султана Сулеймана – Хюррем Султан у серіалі «Величне століття», який і прославив її на весь світ. Тепер за її життям у соціальних мережах стежить 7,7 мільйонів шанувальників, які не пропускають жодної публікації зірки та коментують кожне її нове фото.

Мер'єм Узерлі у ролі Хюррем
Мер’єм Узерлі у ролі Хюррем

Так, 12 серпня 2024 року актриса та фотомодель відзначила свій 41-й День народження. Цього дня у мікроблозі Мер’єм з’явилася велика серія фотографій із двох частин, на який вона показала, як проходило урочистість в оточенні найближчих родичів.

У першій добірці Узерлі показала кімнати та спальню, прикрашені різнокольоровими кулями, а також багато квітів.

У другій добірці можна побачити, як проходило саме торжество. У кадрі іменинниця у милому сарафані позувала разом із святковим тортом зі свічками. Також можна побачити батьків актриси, сестру та двох дочок. Нагадаємо, що Мерьєм Узерлі четверта та молодша дитина в сім’ї. У знаменитої актриси є ще два брати по матері та старша сестра. Її батько за національністю турків, мама – німка.

Зірка серіалу Величне століття Мер'єм Узерлі показала свою родину
Зірка серіалу Величне століття Мер’єм Узерлі показала свою родину

Як згадує актриса, у дитинстві вона була дуже замкненою дитиною, намагалася не привертати уваги і майже весь час проводила на самоті. Однак підсвідомо дівчинка завжди хотіла бути на увазі. Коли Мерьєм вирішила стати актрисою, то батьки беззаперечно підтримали її і потім, за життям, завжди були для доньки надійною опорою.

Нагадаємо, що серіал «Величне століття» – це унікальний та масштабний телепроект. Після його виходу на телеекрани у світі почався бум турецьких серіалів, а всі актори стали мега зірками. Проте найбільшу увагу завжди було прикуто до головної героїні серіалу виконавиці ролі Хюррем Султан (Роксолани) – Мер’єм Узерлі.

 

Схожі статті

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?