“Тотальний дискомфорт”: Сергій Притула розповів Маші Єфросиніній про своє небажання повертатися до шоубізу

Сергій Притула є одним з найяскравіших представників українського шоубізу. Хоча зараз вже доречніше сказати "був", оскільки повертатися волонтер не планує. Причину він пояснив Маші Єфросиніній.

Свою кар’єру Сергій Притула починав, як гуморист. Саме виступи та жарти на сцені дозволили його кар’єрі значно спрогресувати та зробили Притулу одним з найпопулярніших українських ведучих. Але сьогодні Сергій не лише далекий від повернення до діяльності, яка забезпечила йому славу, а навіть думка про подібні плани викликає у нього “тотальний дискомфорт”.

Про це волонтер розповів своїй подрузі Маші Єфросиніній у подкасті “Квиток на Марс”. Сергій згадав, що востаннє, як гуморист, він з’являвся на сцені 9 березня 2020 року. А телеведучим Притула востаннє працював 3 роки тому — у серпні 2021. У ті часи Сергій відчував, що він на своєму місці, займається тим, що правильно. Сьогодні, коли у нього практично 24/7 в житті є волонтерський фонд, він так само відчуває, що робить правильні речі там, де має бути.

Сергій Притула у подкасті Маші Єфросиніної Квиток на Марс
Сергій Притула у подкасті Маші Єфросиніної Квиток на Марс

Також Притула згадав розмову зі стендап-коміком Антоном Тимошенком, з яким ексведучий веде спільний подкаст “Гуртом та Вщент”. Ці відео збирають сотні тисяч переглядів, а деякі випуски подкасту навіть перетнули позначку у пів мільйона. Тому Антон запропонував Сергію організувати виступ офлайн. Коли Притула просто уявив цю картину — сцену, людей в залі, оплески, сміх — він відчув “тотальний дискомфорт” та відмовився від ідеї Тимошенка.

Єфросиніна щиро здивована такій зміні у бажаннях свого друга. Вона зазначає, що раніше Сергія неможливо було витягти зі сцени “за вуха”. На це Притула відповів, що він “випалений” зсередини та не може абстрагуватися від усього навколо. Волонтер зізнається, що навіть не дозволяє собі поїхати відпочити в Карпати, де є його “місце сили”. Він не наважується на це, оскільки розуміє, що люди можуть бути обурені, що він відпочиває, поки хтось донатить.

Гуртом та Вщент — спільний подкаст Сергія Притули та Антона Тимошенка
Гуртом та Вщент — спільний подкаст Сергія Притули та Антона Тимошенка

Маша ще більш категорично не погодилася з такою позицією. Вона вважає, що слухати треба не людей, які можуть критикувати десь зі своєї позиції, не усвідомлюючи почуттів та стану Сергія, а тих, хто розуміє важливість відпочинку та відновлення сил публічними людьми, які виконують дуже багато роботи.

Сама Єфросиніна не вважає, що повинна обмежувати себе у відпочинку, бо вона дуже багато працює, її чоловік Тимур Хромаєв, який зараз захищає Україну, довго може не виходити на зв’язок, вона спить на підлозі через тривогу. І Маша просто “не вивозить” це в Києві, тому вона дозволяє собі поїздку в Карпати, щоб відновити ментальне здоров’я та вважає, що Притула теж має на це право.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".