Екс-дружина Остапчука відповіла на плітки, що він її кинув, бо вона – бездітна: “Не тому, що маю показання”

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк відповіла на чутки, що він від неї відмовився через відсутність спільних дітей та неспроможність народити коханому малюка.

Судячи з усього, новина про вагітність молодої дружини Володимир Остапчука Катерини Полтавської сколихнула мережу, адже користувачі почали ділитися здогадками на рахунок того, чому ж у ведучого не склалося з попередньою обраницею Христиною Горняк. Здавалося, у парі все ідеально. Вони були майже однакового віку, обидва професіонали свого діла, амбіційні, публічні люди з влаштованим життям.

Як раптом, стає відомо не тільки про розлучення, але і про те, що Володимир швидко знайшов заміну Христині на позицію коханої жінки знаменитості. Нею стала на 16 років молодша красуня Катерина.

Колишня дружина Володимира Остапчука прокоментувала плітки про бездітність

Христина Горняк поскаржилася на заборони
Колишня дружина Володимира Остапчука прокоментувала плітки про бездітність

Не пройшло і двох років, а Катерина ще й завагітніла. На даний момент Полтавська має багато професійне життя: вона працює продюсером, веде особистий блог, має бізнес-плани, ще й вирішила реалізуватися в материнства. Примітно, дівчина давно говорила, що мріє про ідеальну родину з дітьми, люблячим чоловіком та усіма іншими атрибутами уявлення про сімейне щастя.

Христина Горняк тим часом отримує на свою адресу випади від користувачів, які вважають, що Володимир пішов від неї через бездітність. Нотаріус не довго думала і одразу дала публічну відповідь на цей рахунок.

Колишня дружина Володимира Остапчука прокоментувала плітки про бездітність. Скріншоти особистої сторінки блогерки

“Хто каже, що я старенька і вже безплідна, хочу сказати, що я ще ого-го, мій АМГ навіть трішки вище норми. Лікарі задоволені, і я теж. Все, що я в майбутньому хочу зробити, це тільки тому, що я не хочу хвилюватися, а не тому, що маю показання”

Христина додала, що відкладене материнство — це прекрасна річ, якщо ви готові до нього.

Також блогерка показала, які повідомлення отримує та жартує з таких користувачів та відсутністю у них такту.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?