44-річна Марина Боржемська обійняла крихітного малюка та вразила зізнанням: хлопчик не від Узелкова

44-річна Марина Боржемська обійняла крихітного малюка та вразила зізнанням. Цей хлопчик народився не від Вʼячеслава Узелкова як старший син Роберт.

Марина Боржемська виростила двох прекрасних дітей. Власне, старший син зірки Роберт вже продемонстрував свій відповідальний підхід до життя, мужність, принциповість та навіть дипломатичність.

Після багатьох років конфліктів, які виникали в мережі після розлучення його батьків В’ячеслава Узелкова та Марини Боржемської, Роберт поклав край суперечкам. Юнак вийшов на зв’язок з публікою та пояснив, що насправді відбувалося. За його словами, він сам ніколи не хотів спілкуватися з татом, і на це був перелік причин, який він вказав у своєму зверненні.

Таким чином він повністю зняв зі своєї матері Марини відповідальність за власні взаємини з татом та розповів, що відбувалося насправді. Звичайно, це значно суперечило словам В’ячеслава Узелкова.

Марина Боржемська показала свіжі кадри з крихітним малюком

Марина Боржемська потрапила до лікарні та назвала причину
Марина Боржемська показала свіжі кадри з крихітним малюком

Дочка зірок ще дуже маленька, а тому родина її захищає. Дівчинка з’являється час від часу у публікаціях своєї матері. Марина захоплює своїх підписників відданістю і дітям, власній професії, любов’ю, якою вона оточує всіх навколо.

Трошки дістається і крихітним малюкам. Так, нещодавно знаменитість показала на знімках, як проводила час з дитиною. Імовірно малюк належить близькій людині зірки. У кадрі Марина то обіймає хлопчика, то сидить з ним в машині. Дитина поводиться спокійно, судячи з усього, добре знає спортсменку і довіряє їй.

Марина Боржемська показала свіжі кадри з крихітним малюком

Що вже казати про те, наскільки сильно їй пасує материнство!

Нагадуємо, не так давно стало відомо, що В’ячеслав Узелков збирається знову одружуватися. Після цього з’явилися новини про його поганий стан здоров’я. Чоловіку дали інвалідність, а після провели складну операцію на серці. Спортсмен скаржився, що діти не подзвонили та не поцікавилися його здоров’ям.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.