Їй лише 5 місяців, а вона вже у тренді: Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю та її міні-гардероб

Молодшій дочці Лілії Ребрик - Алель лише п'ять місяців, а у малечі вже є свій гардероб, який регулярно поповнюється новими модними речами. З такими темпами скоро переплюне всіх своїх сестер.

У знаменитої телеведучої та актриси Лілії Ребрик троє доньок – старша Діана вже 12 років і вона вже майже самостійна дівчинка, середній Поліні виповнилося 6 років, а маленькій Аделіні 15 серпня відзначили 5 місяців. За традицією знаменитість влаштувала для малечі невелике свято – замовила торт та фотозйомку. Відео вже з’явилося в Інстаграмі.

Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю
Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю

У кадрі молодша донька Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого з’явилася у дуже симпатичному дитячому рампері з принтом розфарбування далматинця, який був доповнений білою трикотажною пов’язкою у вигляді банта. Щоб виглядати поряд з Аделіною в одному стилі, телезірка одягла сукню у горошок. Також на відео з’явилися дві старші сестрички.  Діана була одягнена у білу футболку з принтом, а Поліна – у рожеву сукню.

Зазначимо, що щомісяця 15 числа Лілія Ребрик влаштовує для малечі фотосесію. Щоразу Адель з’являється у різних вбраннях. Наприклад, у 4 місяці телеведуча вбрала дочку в миле плаття з рюшечками, яке доповнили шкарпетками з мереживами та обручем з бантом.

У 3 місяці Аделіна позувала в рампері у полуничках, з мереживним бантом і шкарпетками.

У 2 місяці зіркова мама вбрала свою модницю в трикотажний рампер і бант з оксамиту.

Також дочка телезірки має маленькі дитячі джинси і навіть стильний плавальний костюм, в якому займається в басейні.

Зазначимо, що за цей час у дочки Ребрик уже встиг зібратися цілий гардероб. Мало того щодня він поповнюється новими речами. Так, напередодні Лілія Ребрик вирушила до магазину дитячого одягу, щоб обрати нові речі для малечі Адель. Зважаючи на все, це вже буде одяг на осінь. Знаменитість дивилася на трикотажні штанці та кофточки.

Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю
Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю
Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю
Лілія Ребрик показала маленьку дочку-модницю

 

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.