Потухлий погляд і +10 років в очах: порівнюємо Дашу Астаф’єву у стосунках з колишнім і нинішнім чоловіками

39-річна Даша Астаф'єва дуже щаслива зі своїм коханим, чого не можна сказати про її минулі стосунки, які, як вважає зірка, підірвали її здоров'я.

Однією з найкрасивіших жінок в українському шоу-бізнесі Даші Астаф’євій приписували багато романів із відомими чоловіками, проте достеменно відомо лише про один – із сином колишнього гендиректора НАЕК “Енергоатом”, бізнесменом Артемом Кімом. Вони зустрічалися 5 років, за цей час пара встигла побратися, але весіллі так і не судилося відбутися. 2021 року Астаф’єва несподівано оголосила про розрив відносин, а через кілька років відверто розповіла, що стало причиною.

Даша Астаф'єва розповіла про свої стосунки з чоловіками
Даша Астаф’єва розповіла про свої стосунки з чоловіками

Так, 2023 року Даша Астаф’єва підкасті з Петром Заставним зізналася, що колишні стосунки були для неї нещасливими. Більше того, вони негативно впливали на здоров’я знаменитості. Як тільки Астаф’єва це зрозуміла, то докорінно переглянула свої стосунки з чоловіками. Жодних конкретних імен знаменитість не називала і більше не стала заглиблюватися в тему.

Даша Астаф'єва розповіла про свої стосунки з чоловіками
Даша Астаф’єва розповіла про свої стосунки з чоловіками

Зауважимо, що війна змусила Астаф’єву повністю переосмислити своє життя. Нині Даша зізнається, що щаслива у нових відносинах, але свого чоловіка вона не показує і навіть не називає його імені. Однак, дещо стало відомо. Наприклад, те, що коханий Астаф’євої молодший за неї на кілька років, працює в IT-сфері, і саме він запропонував моделі та співачці зробити свій проект – додаток UnderBooks. У Мережі можна знайти лише одне їхнє спільне фото, на якому видно лише частину його ноги.

Даша Астаф'єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія
Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія

Більше подробиць розкрив у своєму відео блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що 39-річна Даша Астаф’єва офіційно одружилася, але ретельно це приховує. За інформацією журналіста, чоловік дуже забезпечений і справді набагато молодший за Астаф’єву. Беспалов говорить про десять років. Також блогер стверджує, що у парі повна гармонія і вони неймовірно щасливі. Що дуже позначається на зовнішності Даші.

Даша Астаф'єва розповіла про свої стосунки з чоловіками
Даша Астаф’єва розповіла про свої стосунки з чоловіками

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.