“Перетворилися на обібраних лопухів”: Ольга Фреймут розповіла, як зосталась без квартири в центрі Києва

Відома українська телеведуча Оля Фреймут довірилася не тим людям і вирішила поділитися власним досвідом, щоб інші не наступили на ті ж самі граблі.

Популярна телеведуча Оля Фреймут часто дає іншим поради. Зазвичай, це стосується етикету та поведінки в громадських місцях. Проте, цього разу, жінка розповіла прикру історію зі свого життя, аби інші люби змогли обійти фінансові втрати та залишитися при своїх накопиченнях.

На своїй сторінці в Instagram, Оля виклала новий допис, у якому зізналася, що стала жертвою шахраїв. Виявляється, багато років тому, вони з чоловіком вирішили стати власниками елітного житла в столиці, проте через недобросовісних забудовників, їм це так і не вдалося.

“Я довго вагалася, чи розповідати вам цю історію, аби не здаватися слабкою, але Київ, а я зараз в Києві, надає сміливості. Я з вами поділюся, щоб хтось з вас не потрапив в цю халепу, як потрапила моя сім’я”, – говорить на відео Фреймут.

Ольга Фреймут розповіла про втрату квартири в Києві
Ольга Фреймут розповіла про втрату квартири в Києві

Жінка показала будинок, в якому мало б бути їх сімейне гніздечко, подружжя вклалося в будівництво, але забудовник зупинив роботи та не планує їх відновлювати. Коли родина отримає своє житло та чи отримає взагалі – не відомо.

“Щасливі мешканці “елітного дому” перетворилися на обібраних лопухів”, – написала Ольга.

Ольга Фреймут розповіла про втрату квартири в Києві
Ольга Фреймут розповіла про втрату квартири в Києві

За словами телеведучої, суд щодо даної справи тривав роками, вона його виграла, проте жодної компенсації не отримала. Хитре керівництво компанії встигло зняти кошти з рахунків до того, як їх арештували. Тому, зараз потенційні власники елітної нерухомості опинилися і без грошей, і без квартир.

Оля сподівається, що розголос допоможе знайти винного та покарати по заслугах. Наразі, жінка не збирається зупинятися та продовжує боротися за своє право тримати назад вкладені кошти.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.