Камалія розповіла, на кого проміняла мільярдера Захура після його великої помилки: “Настільки сильний”

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, на кого проміняла мільярдера Мохаммада Захура після його вчинку. Артистка взяла зовсім невелику паузу в особистому житті.

Новина про розлучення Камалії здавалася невдалим жартом. У неї спочатку не повірили навіть журналісти. Наприклад, Дар’я Малахова підозрювала, що пара розігрує спектакль, щоб не тільки привернути увагу до своїх персон, але й отримати максимум з благодійних ініціатив, в яких вони на той момент брали участь. Мовляв, і для себе користь, і для країни.

Але пізніше стало зрозуміло, що пара дійсно не живе разом, рідко бачиться, і їхні взаємини стають все про холоднішими. Хоча артистка усіма можливими способами намагалася підкреслити, як сильно поважає та цінує все, що для них зробив колишній чоловік.

Камалія розповіла про свого нового коханого чоловіка

Камалія розповіла про свої стосунки з падчеркою Танею
Камалія розповіла про свої стосунки з падчеркою Танею

Зокрема, коли мільярдера почали підозрювати у поганому ставленні до артистки, вона одразу ж вийшла на його захист, і заявила, що він — найдобріша людина, яку вона знала у своєму житті.

І хоча вони зараз регулярно бачиться, проводять разом канікули, і досі роблять вигляд, наче вони разом заради дочок, які не знають про розлучення батьків, артистка вже говорить про нове кохання. За її словами, вона має почуття до іншого.

Тим не менш, нічого серйозного з цього поки що не виходить. Зірка не приховує своїх високих вимог до наступного обранця, адже розуміє, наскільки складним та завантаженим її графік, і що далеко не кожен зможе з цим впоратися.

“Це повинен бути настільки сильний чоловік, настільки впевнений в собі, який зможе змиритися з тим, що я живу тут і що я постійно, кожні 2 тижні їжджу до дітей. Плюс я їжджу на гастролі, у мене дуже великий об’єм роботи. Виходить, що я сама собі не належу”

Також Камалія підкреслила, що свого часу навіть не належала свому чоловіку-багатію, і наступному обранцю доведеться змиритися з цим. Що вже казати про неможливість заявити про свої стосунки на всю країну, адже двійнята поки що маленькі і не готові почути ці новини.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.