“Вирішив зробити мені масаж”: 47-річна Камалія після розлучення з Захуром показала поруч іншого чоловіка

Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром була однією з найкрасивіших пар України. Тому новина про їхнє розлучення викликала подив у публіки. Та без чоловічої уваги після цього співачка не залишилася.

Камалія — не лише талановита та красива, але й дуже спортивна жінка. Співачка обожнює фізичну активність, а особливо катання на конях. Кінним спортом Камалія захоплюється ще з юності. Після весілля з Мохаммадом Захуром зірка навіть купувала власних коней. На жаль, після 24 лютого співачка їх втратила, оскільки вони залишалися у стайні “КСК Буча”.

Камалія довго переживала цю складну ситуацію. Вона навіть показувала своїх коней в одному з нових кліпів, віддаючи їм шану. Деякий час співачка не каталася. Але зрештою повернулася до улюбленого заняття. До того ж її доньки також обожнюють катання на конях. Сьогодні Камалія часто займається верховою їздою. Зірка зізнається, що це заняття дарує свободу її душі.

Співачка Камалія на змаганнях з верхової їзди
Співачка Камалія на змаганнях з верхової їзди

Але якщо ви вважаєте, що кінний спорт — це легка прогулянка, то все зовсім не так. Хоча для досвідченого вершника катання є більш комфортним, воно вимагає хорошої підготовки та залучає до процесу дуже багато м’язів. Щоб гарно тримати баланс, людині потрібні міцні ноги, розвинена спина та сильний корпус. Під час катання всі ці зони гарно пропрацьовуються.

Тому після верхової їзди людина може бути такою ж втомленою, як після іншого виду спорту. А щоб краще відновлюватися після такої фізичної активності, чудово підходить масаж. І Камалія має чудового чоловіка, готового прийти на допомогу! Ні, мова не про нові романтичні стосунки. Масаж після виснажливих кінних змагань співачці зробив її двоюрідний брат Кирило.

Камалія показала свого двоюрідного брата Кирила
Камалія показала свого двоюрідного брата Кирила

До слова, родинні зв’язки між ними помітні неозброєним оком. Кирило — дуже гарний парубок, який схожий на свою зіркову сестру. Особливо це помітно по його очах та посмішці.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?