“Якби не макіяж, то тьотя”: 37-річна Настя Каменських показалася без косметики та отримала порцію критики

Натуральність чи якісний макіяж? У кожного на цей рахунок є власна думка. Настя Каменських показала себе з обох сторін та дозволила глядачам самостійно обрати найкращу.

Настю Каменських обожнюють мільйони шанувальників! Сьогодні вони є не лише в Україні, але також у Європі та Мексиці. Чи означає це, що NK дуже талановита? Безумовно! Та варто також бути чесними: приваблива зовнішність також є вагомим фактором здобуття популярності.

Але більшість фанатів бачили Настю виключно з макіяжем. Іноді він помітний, іноді легкий та не впадає в очі. Проте без косметики Каменських демонструє себе вкрай рідко. І ось трапився один із таких моментів — співачка завітала до популярного київського візажиста Єгора Андрюшина.

Якщо ви вже бачили інші роботи цього талановитого майстра, то чудово знаєте, що на початку відео він завжди демонструє зірку без жодного макіяжу. Завдяки цьому фанати змогли оцінити природну красу Наталії Могилевської, Ірини Білик, Алли Кудлай та інших знаменитостей.

Макіяж від Єгора Андрюшина для Володимира Дантеса, Анни Трінчер та Наталії Могилевської
Макіяж від Єгора Андрюшина для Володимира Дантеса, Анни Трінчер та Наталії Могилевської

Тепер свою натуральну привабливість продемонструвала NK. І вона дійсно розкішна! Не лише фанати артистки, а й звичайні коментатори у захваті від Насті. Особливо людям подобається повна відсутність ботоксу та будь-яких пластичних маніпуляцій — лише справжня краса.

Хоча підписники вважають, що Каменських прекрасна без будь-якого макіяжу, вони в захваті від роботи Андрюшина. Талановиті руки Єгора дійсно змогли кардинально змінити співачку. Такий образ ідеально підходить хоч для побачення чи інтерв’ю, хоч для знімань нового кліпу.

Але як можна обійтися без хейтерів? Якщо побачите сторінку популярної людини, де їх немає, то повідомте священника, аби її канонізував. Так, в коментарях почали критикувати Настю за те, що без макіяжу вона виглядає, як “тьотя”, а Єгора за однотипність всіх його робіт.

Відомий візажист показав, як змінив Настю Каменських своїм макіяжем
Відомий візажист показав, як змінив Настю Каменських своїм макіяжем

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.