39-річна Тіна Кароль розповіла про кохання до дівчини: всі чекали, що вона вийде заміж, а вона одружиться?

Уже декілька разів Тіну Кароль підозрювали в романтичних стосунках з відомими красенями. Але, можливо, шанувальники дивилися не в тому напрямку та насправді варто шукати якусь красуню?

Тіна Кароль завжди дуже чесна зі своїми фанатами. Тому вона часто відповідає на питання підписників у соціальних мережах. Нещодавно в одній із відповідей Тіна зазначала, що ніколи не розповість на широкий загал, якщо раптом вийде заміж. Тоді дехто навіть почав допускати варіант, що Кароль уже знаходиться у шлюбі, не розповідаючи про це. Та зараз артистка дала ще один привіт для роздумів, відповівши на питання про кохання до жінок.

Одна з підписниць поцікавилася у Кароль — можливо, інтерес не просто теоретичний — чи могла б вона закохатися в дівчину. Це питання здалося Тіні смішним, бо співачка не бачить відмінності між дівчиною та хлопцем. Артистка зазначила, що кохає не стать, а особистість. І якщо її привабить сама людина, то ніщо інше не відіграватиме ніякої ролі.

Тіна Кароль розповіла про своє відношення до кохання з жінками
Тіна Кароль розповіла про своє відношення до кохання з жінками

Невідомо, чи відчувала вже Тіна романтичний потяг до іншої дівчини, чи просто не виключає такого варіанту. Про своє особисте життя знаменитість розповідати не любить. Кароль бажає концентруватися на кар’єрних здобутках. Також зірка часто розповідає про свої спортивні досягнення, особливості харчування, стиль та аналогічні речі.

Тіна регулярно займається аштанга-йогою. Це один з найскладніших стилів, який не підійде новачкам. Щоб займатися цим видом йоги, потрібно мати хорошу витривалість, прекрасну гнучкість та добре розвинені м’язи всього тіла. Власне, аштанга-йога є одним з основних інструментів, які дозволяють Кароль зберігати красу та молодість.

Тіна Кароль та Даша Квіткова під час спільного тренування
Тіна Кароль та Даша Квіткова під час спільного тренування

Також важливе значення має дієта, вміння контролювати емоції й захищатися від стресу та любов до своєї справи. І з цим у Тіни точно все добре! Вона обожнює і власну творчість, і проєкти, які розвиває. Головною її “дитиною” у шоубізнесі сьогодні є, звісно, “Дім Звукозапису”, де разом з колегами по сцені вона дає нове життя забутим українським хітам.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.