Студентське кохання, що завершилося шлюбом: 37-річний Ігор Ласточкін розповів, як зустрів свою дружину

Відомий комік Ігор Ласточкін знайшов свою єдину вже дуже давно та не збирається відмовлятися від своєї обіцянки бути з нею за будь-яких обставин.

Один із найвідоміших гумористів України Ігор Ласточкін знайшов свою долю у студентські роки. Народжений у Дніпрі, він обрав собі освіту металурга. Вступивши в університет, чоловік оселився в гуртожитку. Комік і не підозрював, що саме тут знайде свою долю.

Навпроти кімнати Ласточкіна жили дівчата. Серед них була Анна Португалова — студентка, яка спершу стала для Ігоря просто подругою. Їхні спільні розмови, теплі вечори й веселі пригоди поступово переросли у щось більше. Зрештою, пара зрозуміла, що це кохання, яке вони не хочуть втрачати. У червні 2011 року Ігор та Анна стали чоловіком і дружиною.

Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною
Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною

Через майже три роки після весілля їхня родина поповнилася — у квітні 2014 року на світ з’явився їхній спадкоємець, син Радомир. Цікаво, що малий народився 1 квітня, напевно це знак долі – народитися у День сміху в родині КВНщика. Але життя гумориста було непростим. Ігор розривався між Києвом і Москвою, де він мав комедійні проєкти. Анна, тим часом з маленьким сином вирішила проживала у своїх батьків у Кам’янському.

Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною
Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною

Проте, Ласточкін не збирався зупинятися на досягнутому. Як тільки з’явилася можливість, він придбав квартиру в Києві й перевіз туди свою родину. Та це лише початок, у мріях подружжя мати просторий приватний будинок.

У 2015 році кар’єра Ігоря зробила черговий крок уперед. Його запросили стати тренером у популярному проєкті “Ліга сміху”, а вже наступного року він отримав місце ведучого у шоу “Розсміши коміка”. Це був справжній прорив, але поєднання стількох обов’язків стало неможливим. Ласточкін прийняв рішення покинути росію і повністю зосередитися на роботі в Україні.

Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною
Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною

Коли у 2022 році почалося повномасштабне вторгнення, перед сім’єю постало складне рішення. Ігор наполегливо пропонував Анні виїхати за кордон разом із сином, бо хвилювався за їх безпеку. Але Анна відмовилася. Після років, проведених порізно через роботу, вона не захотіла роз’єднувати сім’ю. Пара вирішила залишитися разом, що б не трапилося в їхньому житті.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?