“Так вийшло”: 24-річна Катерина Полтавська розповіла про те, хто у неї був до Володимира Остапчука

Бажання знати про колишніх тією чи іншою мірою характерно для багатьох людей. А якщо персона відома, то про це хоче знати ще й аудиторія. Тому у Полтавської часто запитують про стосунки до Остапчука.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук — чудова пара. Після розлучення шоумена з Христиною Горняк багато хто очікував, що з Катею його стосунки також будуть недовгими. В доказ цьому часто наводили значну різницю у віці. Насправді ж вона бентежила й подекуди продовжує бентежити виключно публіку. Саме подружжя не бачить проблеми у віці, оскільки почувається комфортно поруч. Та й у батьків Полтавської вона практично така ж — 12 років.

Тому всі хейтери зрештою залишилися ні з чим, а Катерина та Володимир оголосили, що їхня сім’я не тільки залишається міцною, але ще й незабаром поповниться новим членом. Родина Остапчуків зараз чекає на сина Тимофія. Для Каті це буде перша дитина, для Володимира — вже третя. І поки Полтавська багато часу проводить вдома, вона спілкується з підписниками.

24-річна Катерина Полтавська розповіла про те, хто у неї був до Остапчука
24-річна Катерина Полтавська розповіла про те, хто у неї був до Остапчука

Одним з питанням, яке зацікавило її шанувальників, стали попередні стосунки з хлопцями. Причому по якість причині акцентували саме на близькості. Втім, Катя щиро відповідає на всі питання. Володимир був для неї першим у всьому. Це стосується навіть поцілунків. Тобто вперше Полтавська поцілувалася лише у 22 роки та не вважає це чимось поганим.

Але також дівчина не вбачає проблеми у зворотній ситуації. Все залежить від людини та її почуттів і бажань. Відсутність взаємин з іншими чоловіками для Катерини не була пов’язана з поглядами. Просто все склалося таким чином, оскільки красуня не бажала розмінюватися на “щоб було”. При цьому вона абсолютно толерантна до вибору інших людей, бо важливими в оцінюванні особистости для Полтавської є зовсім інші фактори.

Схожі статті

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Мейкап, фотошоп чи надлишок філерів? Подивіться і не засмучуйтеся: як виглядає обличчя Ані Лорак в 45

Останнім часом зовнішність співачки-зрадниці піддається сильній критиці через надмірне захоплення пластики, фотошопом та макіяжем. Як виглядає Ані Лорак у свої 45 років.