Старість підкралася до неї непомітно: Даша Астаф’єва показала, як змінилася після святкування свого 39-річчя

Усі ми колись постаріємо. Можна скільки завгодно змагатися з природою, але вона все одно переможе. Проте Даша Астаф'єва показала, що навіть старість може бути дуже красивою.

Для багатьох шанувальників Дарія Астаф’єва є найкрасивішою жінкою України. Леся Нікітюк називала її фігуру найкращою. Також людям подобається її творчість, громадська діяльність, любов до тварин і неймовірне почуття гумору. А ще Даша вражає красою, яка до 39 років не тільки не зів’яла, лише більше розквітнула. Але до старості вона ставиться з повагою, навіть знаходить в ній красу. Про це вона розповіла під час відпочинку в Карпатах.

Даша Астаф'єва поділилася емоціями від відпочинку в Карпатах
Даша Астаф’єва поділилася емоціями від відпочинку в Карпатах

Астаф’єва під час прогулянки зустріла двох чудових жіночок, причому родом вони з рідного міста співачки — Нікополя. В Карпатах вони збирали трави та ягоди. Даша розговорилася з жіночками та отримала багато задоволення від розмови! Вкотре артистка вражена тому, які неймовірні люди живуть в Україні, отримавши теплі емоції від несподіваної зустрічі.

Звісно ж, було б недопустимим приїхати в Карпати, не насолодившись місцевою кухнею. В ресторані Астаф’єва замовила банош (як же без нього), салат зі свіжих овочів і капусти та річкову рибу. Також Даша взяла дещо “для апетиту”, але цей нюанс ми опустимо.

Даша Астаф'єва поділилася емоціями від відпочинку в Карпатах
Даша Астаф’єва поділилася емоціями від відпочинку в Карпатах

Також на відпочинку Астаф’єва знайшла привід для жартів. Зокрема, про зміст свого діректа. Можете здогадатися, що саме доводиться там регулярно бачити такій привабливій дівчині. Як підказку Даша залишила дуже чітку ілюстрацію. А додатково пожартувала про те, що після подібних повідомлень їй доводиться вчити молоде покоління, що варто відправляти у дірект.

Але у першу чергу Даша приїхала в Карпати, щоб насолоджуватися природою! Вона багато гуляє, споглядає рослини та метеликів, збирає гриби та спостерігає за тим, як розважається її песик, для якого навколо все нове та цікаве.

Даша Астаф'єва поділилася емоціями від відпочинку в Карпатах
Даша Астаф’єва поділилася емоціями від відпочинку в Карпатах

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?