Краса — нестримна сила: 34-річна Надя Дорофєєва показала, як примудрилася загнати чоловіків на дерево

Хочете подивитися на Надю Дорофєєву безплатно? Не варто, краще придбайте квиток. Інакше ви можете опинитися в ситуації, коли доведеться "ховатися" від знаменитості на дереві.

Нещодавно розпочався “Світязь Фест”, на якому з благодійними концертами виступили багато українських зірок. Однією з найголовніших на фестивалі стала Надя Дорофєєва. Подивитися на її виступ бажали тисячі людей! Але не кожен хотів платити гроші, бо вхід на концерт коштував цілих 20 штанів, що у незмінному мемному курсі складає 800 гривень. Тому дехто споглядав за шоу з кабінок на вулиці (цікаво, чи ніхто там не сидів у “роздумах” в цей час) та навіть з дерев.

Така ситуація дуже повеселила Надю. І загалом співачка неодноразово демонструвала любов до хорошого гумору. Навіть коли жарту направлені на неї, то найбільш дотепні вона залюбки репостить на власній сторінці, що позитивні емоції також отримали шанувальники співачки.

Надя Дорофєєва загнала на дерево чоловіків, які хотіли подивитися її виступ бесплатно
Надя Дорофєєва загнала на дерево чоловіків, які хотіли подивитися її виступ бесплатно

Що ж стосується самої Наді, то радість їй дарують не лише жарти, але й увага до творчості. У Spotify сьогодні зірка вже перевищила позначку у 700 тисяч щомісячних слухачів! І з темпами зростання популярності вона точно зможе похвалитися результатом у понад 1 мільйон. Також Дорофєєва регулярно ділиться успіхами своїх треків, які місяцями залишаються у топах.

На “Світязь Фесті” Надя також відчула свою шалену популярність. На неї пришли подивитися понад 5 тисяч людей! Причому кожній, буквально кожній пісні вони підспівували всім натовпом, чудово знаючи слова. Це надзвичайно сподобалося зірці та вкотре дало їй розуміння того, що вона все робить ідеально та розвиває власну творчість у правильному напрямку.

Надя Дорофєєва показала найцікавіші моменти зі свого виступу на Світязь Фесті
Надя Дорофєєва показала найцікавіші моменти зі свого виступу на Світязь Фесті

Звісно ж, вона не забуває про людей, які допомагають їй досягати успіху. Наприклад, Ірина Горова, яка поза сценою є її подругою, та Міша Лебіга, з яким вони створили спільний трек і скоро з’являться разом на сцені Палацу Спорту. А нещодавно створений Telegram-канал Дорофєєвої — заслуга Ігоря Лаченкова.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.