Як живе головна жінка у житті Олега Винника: поки співак із Таюне за кордоном “відпочивають”, вона працює

Поки Олег Винник сидить за кордоном, його віддана фанатка та засновниця фан-клубу Валерія Барон працює не покладаючи рук, щоб виправдати "маестро".

Останнім часом у Мережі стали з’являтися резонансні історії, які повністю викривають вибудуваний роками імідж “найголовнішого мачо України”, який належить співакові Олегу Виннику. Приводом стала новина про його сенсаційне повернення в український шоу-бізнес, про яку повідомила найзатятіша фанатка і керівник фан-клубу Валерія Барон. У повідомленні йшлося про те, що 23 серпня, в день державного прапора України, на всіх музичних майданчиках вийде нова пісня артиста під назвою “Мої люди”.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

У Мережі одразу відреагували віддані прихильниці Олега, які, як з’ясувалося, вже два з половиною роки чекають на його повернення, проте разом з ними в коментарі прийшла величезна кількість українців, які вважають, що після втечі за кордон та зрадницької мовчанки, співаку більше немає місця на сцені. Вікторія Барон люто захищала кумира і продовжує це робити досі.

Головна шанувальниця Олега Винника показала, як живе без свого кумира
Головна шанувальниця Олега Винника показала, як живе без свого кумира

Навіть після того, як екс-продюсер артиста Олександр Горбенко розповів, як Винник, трясучись від страху, ховався під пледом у машині його дружини під час перетину кордону 27 лютого, а також, як за чотири дні у Німеччині виставив його родину зі своєї квартири.

Олександр Горбенко розповів, як Олег Винник вигнав в Берліні його сім’ю

Винник та його дружина Таюне мовчать, за парочку продовжує віддуватись Валерія Барон. У її мікроблозі регулярно з’являються фото з “маестро” із закликами підписуватися на його нові сторінки у ФБ та Тік-Ток. Лише іноді у її соцмережах з’являються знімки, на яких можна побачити, як протікає життя самої Валерії без Винника. Так, напередодні Барон поділилася спогадами про відпустку 2015 року.

Головна шанувальниця Олега Винника показала, як живе без свого кумира
Головна шанувальниця Олега Винника показала, як живе без свого кумира

“Спогадай…крайня відпустка всією батьківщиною. Разом, утрьох…Так уже не буде ніколи…”,- підписала серію знімком віддана фанатка Винника.

Також є свіже фото Валерії Барон із ресторану.

Головна шанувальниця Олега Винника показала, як живе без свого кумира
Головна шанувальниця Олега Винника показала, як живе без свого кумира

Життя без Винника таки існує. А що ви скажете з цього поволі?

Схожі статті

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.