Відростила довге волосся і змінила стиль: як стала виглядати Ліза Глінська з МастерШеф після другого заміжжя

Переможниця 2 сезону "МастерШеф" Ліза Глінська оприлюднила нову фотографію, на якій її не впізнати. Вона лише відростила волосся і змінила стиль одягу.

У кожному сезоні “МастерШеф” є учасники, які завдяки своїй харизмі стають справжніми зірками – це Катерина Велика, яка запам’яталася своїми екстравагантними вбраннями, Анатолій Цуперяк, чиї вирази стали справжніми мемами в Мережі, а також скромна красуня Ліза Глинська. На відміну від своїх зіркових колег, переможниця 2-го сезону шоу, не стала користуватися популярністю і виставляти напоказ своє життя, а просто продовжувала вести кулінарний блог, де ділилася рецептами.

Ліза Глінська з МастерШеф порадувала новиною про поповнення в сім'ї
Ліза Глінська з МастерШеф порадувала новиною про поповнення в сім’ї

Так, Ліза Глінська стала однією з найнепублічніших учасниць “МастерШеф”. Зірка досі дуже мало розповідає про особисте, але інколи робить виняток. Відомо, що у 2022 році молода жінка вийшла заміж за свого давнього друга. То був другий шлюб Глинської. З першим чоловіком Єлизавета розлучилася після того, як через фатальну помилку лікарів втратила дитину. Кулінарка дуже тяжко згадує цей період життя, тому намагається про нього не говорити.

Ліза Глінська вийшла заміж
Ліза Глінська вийшла заміж

А напередодні 41-річна Ліза Глинська оприлюднила свіжі фотографії, на яких постала в дуже незвичному для себе образі. Після того, як Глинська вийшла заміж, у неї з’явилася розкішна шевелюра довгого волосся з неймовірно красивим темним відтінком. Увага також привернув її новий стиль, який став більш жіночним та спокусливим. На кадрах кулінарка позувала у шовковій сукні-комбінації з мереживами ніжно-рожевого кольору та милом в’язаному кардигану у тому ж відтінку.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська різко змінила імідж
Зірка МастерШеф Ліза Глінська різко змінила імідж

Також Ліза трохи розповіла про себе. Як з’ясувалося, зі своїм другим чоловіком Максимом Большаковим Глинська познайомилася через Інтернет у 2021 році в одному із запорізьких чатів під назвою “Започатівка”.

Як змінилася Ліза Глінська з МастерШеф після другого заміжжя
Як змінилася Ліза Глінська з МастерШеф після другого заміжжя

Дітей у пари немає, зате в їхньому будинку нещодавно з’явився новий домашній вихованець – породистий кіт, на ім’я Марсік, про якого Глинська відгукується, як про дуже милу і розумну дитину.

Ліза Глінська відповідає на запитання шанувальників
Ліза Глінська відповідає на запитання шанувальників
Ліза Глінська відповідає на запитання шанувальників
Ліза Глінська відповідає на запитання шанувальників

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.