Переможниця “Холостяка-9” Даша Квіткова стала мамою “солодкого хлопчика”: як виглядає новий батько і син

Блогерша Даша Квіткова, яка виховує 3-річного сина Лева, стала мамою для ще одного маленького хлопчика, якому незабаром виповниться рік. Як виглядає малюк та його тато.

Три роки тому популярна в Україні блогерка Даша Квіткова народила сина Лева. Батьком дитини є ведучий та учасник шоу “Холостяк” Микита Добринін, який на той момент ще був  її чоловіком. З того часу блозі Квіткової регулярно з’являються публікації, де вона із задоволенням розповідає, як протікає її материнство, а також ділиться милими фото зі своєю дитиною.

Даша Квіткова з сином
Даша Квіткова з сином

А напередодні стало відомо, що знаменитість стала мамою ще одного маленького хлопчика. Так, у мікроблозі Даші Квіткової з’явилася серія фотографій та зворушливе відео, на якому зображено таїнство хрещення. Цього дня колишня дружина Микити Добриніна стала хрещеною мамою для сина своєї подруги – блогерки Тані Парфільєвої. Разом із нею малюка хрестив її близький друг – кінопродюсер та підприємець Євген Таллер. Якийсь час парі навіть приписували роман.

Даша Квіткова вперше стала хрещеною мамою
Даша Квіткова вперше стала хрещеною мамою

У коментарі Квіткова зазначила, що для неї це був дуже чарівний та відповідальний момент, а також зізналася, що це перший у її житті хрещеник. Хрещеного сина Квіткової звуть Олександр і вже за кілька днів малюку виповниться 1 рік.

Нагадаємо, що Даша Квіткова стала відома широкому загалу після виходу шоу “Холостяк” з Микитою Добриніним. Серед усіх учасниць саме їй удалося завоювати серце головного героя. На даний момент це єдина історія за весь час виходу проекту, коли Холостяк та його обраниця офіційно одружилися. Щоправда, минулого року пара несподівано розлучилася. Подейкували, що Даша переключила свою увагу на більш успішнішого чоловіка. Сама Квіткова заперечує всі чутки.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?