Стало відомо, чому Аліна Гросу не показує свого другого чоловіка: є багато причин, але одна дуже вагома

Співачка Аліна Гросу продовжує приховувати свого чоловіка. Тим часом фанати атакують її питаннями та намагаються розсекретити - за кого ж вийшла заміж артистка?

Наприкінці 2022 року співачка Аліна Гросу переїхала до США, де намагається збудувати нове життя. За цей час артистка вже встигла випустити кілька пісень українською мовою, потрапити до однієї з найпрестижніших акторських шкіл Лос-Анджелеса та вийти заміж. Остання подія заінтригувала шанувальників найбільше. Проте артистка не поспішає розкривати особу свого чоловіка і досі так і не показала його обличчя.

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка
Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка

Шанувальники продовжують атакувати Гросу питаннями. Дехто навіть припустив, що чоловіка не існує. Частина підписниць почали проводити власні розслідування. Так вже відомо, що чоловік спортивної статури, значно вищий за Гросу, у нього темне волосся і імовірно є борода. З опису, багато хто вирішив, що це може бути російський актор Роман Полянський, з яким Алина мала роман напередодні війни.

Сама Гросу на запитання – чому вона приховує чоловіка, жартома відповідає, тому що “він нехрещений” і закриває його обличчя великим смайликом, як зазвичай ховають обличчя маленьких дітей.

Аліна Гросу зізналася, чому не показує свого чоловіка
Аліна Гросу зізналася, чому не показує свого чоловіка

Натомість “подруга” співачки виявилася більш балакучою. У коментарі каналу BespaLOVmedia, що належить скандальному блогеру Богдану Беспалову, дівчина розповіла, що чоловік Аліни Гросу дуже відома в Україні особистість, тож артистка не хоче піаритися на їхньому шлюбі.

Аліна Гросу зізналася, чому не показує свого чоловіка
Аліна Гросу зізналася, чому не показує свого чоловіка

В одному із коментарів співачка пообіцяла, що можливо покаже обличчя чоловіка після народження дітей, а поки що вона зберігає інтригу. До речі, будь-ким є чоловік Гросу, очевидно, що вона дуже щаслива з ним.

Цікаво, що на початку війни близький друг сім’ї Павло Зібров проговорився, що Роман Полянський залишився поряд з Аліною і навіть зізнався, що пара офіційно розписалася. Тож питань стає ще більше.

Схожі статті

Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: як склалося життя

У свої юні роки Олександр Цвігун вже став шефом у одному з ресторанів в Ірпені, а згодом і став переможцем "МастерШеф" - як змінилось життя кулінара після проєкту?

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?