Подивіться на дружину Володимира Дантеса через 30 років: Даша Кацуріна показала свою маму — його тещу (ФОТО)

Даша Кацуріна — дуже красива та стильна дівчина, яка насолоджується своєю молодістю. Але якою вона буде через кілька десятиліть? Це можна дізнатися вже сьогодні, просто поглянувши на її маму!

Дуже важко залишатися беземоційними, дивлячись на Дашу Кацуріну. В ній поєднуються краса, ніжність, талант та розум. Такі чесноти багато у чому є заслугою батьків дівчини. Вона виросла в інтелігентній родині, не схильній до сварок і скандалів. Навіть коли дизайнерка вирішила кинути університет, мама не кричала на неї, а підтримала та дала грошей на перший бізнес.

У сім’ї Даші обожнювали читати, активно розвиватися, а не стояти на місці. Своїм розумом та працьовитістю вона зобов’язана батькові — вченому, який об’їздив зі своїми лекціями майже весь світ. Також дуже розумною є її мама — викладачка фізики у школі, яка продемонструвала успішність ще й у керуванні видавництвом.

29-річна Даша Кацуріна показала фото своєї мами
29-річна Даша Кацуріна показала фото своєї мами

Але своїй матусі Кацуріна може подякувати ще й за красу та почуття стилю. Це чудово помітно завдяки опублікованим Дашею світлинам із Данії, де вона відпочиває з друзями та матусею. У жінки дуже гарна зовнішність. Також вона вміє обирати красиві речі. Це доводить, зокрема, візит до магазину HAY — одного з найвпливовіших брендів у світі дизайну. Мама Даші, побачивши багато цікавих речей, одразу захотіла собі все!

Також дівчина показала інші цікаві місця з Копенгагену. Зокрема, Apollo Bar — заклад в центрі Копенгагена, яки вирізняється серед інших затишним та мінімалістичним інтер’єром. Не дивно, що саме в таких дизайнерських барах Кацуріна найбільше любить проводити час. У власних закладах вона також намагається поєднувати таку ж функціональність та естетику.

29-річна Даша Кацуріна показала свій візит до Копенгагена
29-річна Даша Кацуріна показала свій візит до Копенгагена

Також під час візиру до Данії Даша завітала до дизайнерської студії Studio x Kitchen, яка також доповнюється власним невеличким кафе. Оцінила дівчина і продукцію текстильного бренду TEKLA. Можливо, дівчина шукає натхнення для власних майбутніх проєктів, тому оцінює те, що найбільше приваблює у світі дизайну саме її, а також знайомить з цим свою маму.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.