Через рік після розлучення Камалія та Захур відгуляли весілля – він весь у білому, вона у червоній фуксії

Після новини про розлучення найбагатшої пари в українському шоубізі - співачки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура минуло 15 місяців, а вони вже відгуляли гучне весілля.

У 2023 році співачка Камалія приголомшила новиною, що розлучається зі своїм чоловіком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, з яким прожила у шлюбі 20 років. Спочатку шанувальники сильно засмутилися, але після того, як пара стала з’являтися на публіці разом, трохи охолонули і припустили, що подружжю таки вдалося залагодити проблеми. Проте Камалія продовжувала стверджувати, що розлучення неминуче, але вони із Захаром, як і раніше, зберігають добрі стосунки заради дітей та спільного бізнесу.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

А нещодавно 47-річна Камалія та 69-річний Мохаммад Захур відгуляли гучне весілля, щоправда, не своє, а близького друга дизайнера з Лівану Елая Рукосса, який багато років працює в Україні. Спочатку Камалія оприлюднила знімок, на якому позувала з нареченим та його прекрасною нареченою одна, але пізніше у “сториз” з’явилася фотографія, де у всій красі з’явився Захур у елегантному білому костюмі. Співачка обрала для світського заходу контрастну яскраву сукню кольору червоної фуксії, яка ідеально облягала фігуру. Доповнили образ Камалії красиве укладання з хвилями та стриманий макіяж.

Камалія та Захур відгуляли весілля
Камалія та Захур відгуляли весілля

Зазначимо, що на важливих заходах Мохаммад Захур та Камалія завжди з’являться разом. Так, на музичній премії YUNA, засновником якої є пакистанський мільярдер, пара постала в неймовірно стильних образах, які ідеально поєднувалися між собою. На співачці був елегантний брючний костюм білого кольору з контрастними чорними лацканами та лампасами на штанах. Пакистанський мільярдер вийшов до публіки у синьому костюмі, білій сорочці та метелику. Ідеальне поєднання!

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.