46-річна Лідія Таран засвітилася у вільному одязі, який не прикриває живіт: є ще 1 несподіваний сюрприз

Зірка 1+1 Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, несподівано засвітилася на Подолі у Києві. Увагу привертав її зовнішній вигляд, що кардинально змінилася.

У перші дні війни зірка 1+1 Лідія Таран залишила роботу і помчала екстрено вивозити свою єдину дочку за кордон. Мама та дочка влаштувалися у Франції. Минуло два з половиною роки, телеведуча так і продовжує жити за кордоном і повертатися до України наразі не збирається. Облаштовуючи нове життя, Лідія пішла навчатись і час від часу записує репортажі для місцевого телебачення, а іноді виходить в ефір на українському ТБ. Її донька – Василина Доманська, якій уже виповнилося 16 років, ходить до французької школи і вже має певні успіхи. У Мережі Таран з’являється дуже рідко. Однак нещодавно з’явилася свіжа публікація, яку було зроблено під час відкриття українського будинку на Олімпіаді в Парижі.

Лідія Таран веде ефір з Парижа
Лідія Таран веде ефір з Парижа

А сьогодні, 22 серпня, Таран несподівано оприлюднила фото, на якому позує у самому центрі Києва. У кадрі 46-річна Лідія з’явилася разом зі своєю подругою та колегою провідною Марічкою Падалко. Якщо останню легко можна дізнатися, то Таран стала практично невпізнанною. У неї коротка стрижка каре, яка підкреслює щоки, білі штани і вільна напівпрозора блуза, крізь яку просвічується животик.

У коментарі Лідія передає привіт із Подолу, а потім розповідає історію 20-річної дружби з Маричкою. За той час, як вона живе у Франції багато змінилося – її хрещений (син Падалко) став студентом, кум (чоловік Падалко – Єгор Соболєв) та хрещений батько її дочки Василини – воює на фронті, тому подружки вирішили поговорити… про роботу, а саме про українську збірну на Олімпіаді у Парижі.

Також Таран згадала, як почалася її дружба із Маричкою. Як з’ясувалося, на початку своєї кар’єри обидві були ведучими спортивних новин, але на різних каналах і були “конкурентками”.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".