Як справжній мільярдер: чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов показав шикарного себе і свій джип – габарити ого

Такого чоловіка, як Юрій Горбунов, захоче кожна жінка. При ньому все: врода, дорогий автомобіль Land Rover та стильний look. А ще — величезна золота обручка, як символ вічного кохання.

Легендарний український актор, телеведучий та шоумен Юрій Горбунов опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram світлину з якої можна сказати лише одне: “Ну, справжній мільярдер”. Величезний чорний джип, поверхня якого доведена до ідеального глянцевого блиску, яскраве біле світло від включених фар, на задньому фоні — природа і ліс. А далі — Юрій Горбунов у чорній, дорогій, фірмовій футболці та білих, елегантних і просторих білих штанях. А на руці, як і годиться солідному чоловіку, видніється золота обручка.

Так, дружина Юрія Горбунова, відома ведуча програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1”, однозначно може бути спокійною за свій шлюб. Адже така демонстрація, такої величезної обручки, говорить лише про одне — міцність, надійність і незламність їхнього шлюбу. Те, що Юрій Горбунов чоловік надійний і солідний зрозуміло було давно. Адже мешкає він разом із Катею Осадчою у заміському котеджі, куди ніхто, просто так потрапити не може. Там всюди стоїть охорона і камери відеоспостереження.

Шоумен Юрій Горбунов презентував себе, як мільярдера
Шоумен Юрій Горбунов презентував себе, як мільярдера

Цікаво і те, що Юрій Горбунок і Катя Осадча також є сусідами зіркого подружжя Потапа і Насті Каменських. Будинки обох зіркових подружніх пар є практично ідентичному. Обидва у містечку Романкові, двоповерхові, сучасні, просторі, з садом, басейном та будиночками для гостей.

Автомобіль, який у своїй stories в соцмережі Instagram показав Юрій Горбунов, належить марці “Land Rover”. Їх випускає британська автомобільна компанія, що орієнтується на випуск позашляховиків. Також ця марка авто є окремим відділенням індійського концерну Tata Motors.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину: “Мало хто розуміє”

Зірка "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину свого рішення. Що спонукало ведучого раптово покинути батьківщину та поїхати?

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.