Зірка “МастерШеф-4” Євген Полівода не приховує дівчину, яка завжди з ним і за нього “горою”: “Рідний”

Зірці "МастерШеф-4" Євгені Поліводі дуже пощастило мати в житті людину, яка завжди підтримуватиме, любитиме і цінуватиме його. А ще завжди зможе за нього "по стояти".

У зірки найвідомішого кулінарного шоу України “МастерШеф-4” Євгена Полівода в житті є жінка, яка завжди стоїть за нього “горою”. І завжди буде для нього найріднішою і найкращою підтримкою. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в соцмережі Instagram, поширивши пост, який був адресований особисто йому. І це його рідна сестра Юлія Полівода. Вона завжди вітає його з Днем народження, любить, цінує, поважає і не боїться про це говорити публічно.

Про свого брата, який став улюбленцем багатьох українців під час зйомок і виходу проєкту “МастерШеф-4”, Євгена Полівода, сестра висловлюється, як про відкриту людину. У своїх дописах, зверненнях до нього, Юлія зазначає, що в житті у нього попереду буде ще багато цікавих проєктів. Але головне, щоб Євген не ставив перед собою ніяких “блоків” і був відкритим, готовим прийняти всі ці нові перспективи, які можуть “прийти” до нього. Юлія закликає Євгена розширювати свою свідомість.

За її словами, вона б дуже хотіла, аби її брат знайшов себе у своїй професії. І це вона сказала навіть не про кулінарію і не про його участь в телевізійному кулінарному шоу.

“Ти розумієш, про що я”, – зазначила Юлія Полівода.

Євген зрозумів, а от всі інші читачі та підписники — ні. Але, імовірніше всього, щось дуже особисте між ними обома. І можливо, всім іншим, дійсно не потрібно цього знати. Навіть фанатам “МастерШеф”. У самому кінці свого звернення, Юлія закликала рідного брата ставити перед собою конкретні цілі та йди до них. А якщо йому десь відмовили, до того ж, категорично, необхідно не здаватися і йти далі.

“Шукай обхідні шляхи – довше, але ти все одно їх досягнеш, зате смак тріумфу буде приємнішим”, – порадила Юлія Євгену.

Схожі статті

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.