У екс-фаворитки Ігоря Кондратюка Наталії Валевської сталося горе в родині: залишилася не тільки без чоловіка

Наталія Валевська повідомила сумну новину про свою родину. Колишня фаворитка Ігоря Кондратюка прощається з чоловіком, якого все життя щиро любила.

Зірка Наталії Валевської зійшла на небосхил 20 років тому. Вона з’явилася на сцені майже одночасно з Тіною Кароль, Віталієм Козловським, гуртом Quest Pistols та іншими. Це була ера, коли Ігор Кондратюк, Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін створили цілий перелік нових зірок, і саме тоді, коли український шоу-бізнес мав в них велику потребу.

Він розширявся, дарував нову музику, захоплював новими талантами. Наталія Валевська успішно виступала та працювала з найкращими спеціалістами українських медіа.

Наталія Валевська повідомила про горе в своїй сім’ї

Куди зникла Наталія Валевська
Наталія Валевська повідомила про горе в своїй сім’ї

Але мало-помалу її популярність згасала. Тим не менш, у співачки залишилися віддані фанати, які обожнюють її голос, готові прийти на її виступ і на даний момент підписані на її особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, де вона розповідає про найголовніші події в своєму житті.

Не так давно Наталія Валевська повідомила, що вона розлучилася з чоловіком. Тепер же надійшла новина набагато сумніша: у зірки помер тато.

Наталія Валевська повідомила про горе в своїй сім’ї

Жодними деталями Наталія вирішила не ділитися. Причина смерті та інші подробиці залишилися по ту сторону смартфону артистки. Користувачі також не стали ставити Наталії Валевській зайвих запитань. Натомість співачку в коментарях під дописом підтримали словами співчуття.

Нагадуємо, що декілька років тому Наталія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про свій складний шлюб та розлучення. Співачка не стала називати причину розриву, але зізналася, що це була багаторічна боротьба за щастя. Останні події в країні дозволили подружжю розставити пріоритети та знайти рішення для їхньої проблеми. Також Валевська зізналася, що ініціаторкою розставання не була, але попросила у чоловіка конкретного кроку, що і призвело до розриву.

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?