58-річна Ольга Сумська вперше розповіла, як вчинила з нею рідна сестра Наталія: осоромила зірку при всіх

Ольга Сумська вперше розповіла правду про її стосунки з рідною сестрою Наталією, а також вразила зізнанням про її вчинок. Що сталося між акторками?

Чутки про конфлікт між сестрами Сумськими просочився до мережі ще багато років тому. Зокрема, Ольга В’ячеславівна скаржилася, що Наталія не підтримує з нею зв’язок, а також ділилася здогадками, що взаємини могли зіпсуватися через її давні інтерв’ю, в якому акторка розповіла про свої почуття до чоловіка сестри Анатолія Хостікоєва. Ольга пригадувала, як вони разом знімалися у фільмі та відчували хімію. Акторка була впевнена, що Хостікоєв також не був до неї байдужий.

Наталія Сумська пізніше відгукнулася, і заявила, що між ними ніякої проблеми немає. Мовляв, конфлікту також не існує. Просто вона не любить соціальні мережі і не спілкується там, як сестра. Окрім того, вони регулярно бачилися у матері Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської.

Ольга Сумська розповіла, як з нею вчинила рідна сестра Наталія

Ольга Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Наталією
Ольга Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Наталією

Але пані Ганна Іванівна померла більше двох років тому, і з того часу багато чого змінилося. Наприклад, спілкування між сестрами обірвалося. Нещодавно Ольга вперше дала ексклюзивний коментар на рахунок того, як саме змінилися їхні стосунки, а також вразила зізнанням про вчинок сестри.

Виявляється, Наталія Сумська публічно проігнорувала Ольгу, тим самим її принизивши. Акторка зізналася, що привіталася з сестрою, але натомість побачила, як так відвертає голову демонстративно.

“У театрі Франка повна зала людей. Усі вже сидять, у мене запрошення. Я заходжу до зали, сидить Наталія В’ячеславівна, Римма Зюбіна. Я їм: Добрий день!”. Всі вітаються, сестра не повертає голову, і це всі бачать. Можна хоча б кивнути чи що. Як можна це сприймати? Це боляче”

Нагадуємо, що півроку тому між Ольгою Сумською та її племінником В’ячеславом Хостікоєвим стався гучний скандал. Пізніше актор заявив, що намагався помиритися зі своєю зірковою тіткою, але в нього нічого не вийшло.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.