Чекає, коли її нарешті зроблять гарною: 39-річна Тіна Кароль прийшла у гримерку без макіяжу і зачіски

Краса Тіни Кароль — це її заслуга чи просто результат роботи великої кількості спеціалістів? Під час очікування в гримерці 39-річна співачка продемонструвала чітку відповідь на це запитання.

У соціальних мережах зірки намагаються демонструвати найкращі версії себе. Чудовий макіяж, вдало підібраний одяг, акуратне використання фільтрів і грамотний фотограф — все це працює на створення бажаного образу. Але іноді знаменитості можуть випадково (чи не дуже) показати себе справжніх. Зробила це і Тіна Кароль, очікуючи приходу візажиста та майстра зачісок.

Змушені розчарувати недоброзичливців: Тіна довела, що завжди є чудовою, навіть коли на ній немає ніякої косметики. Тобто макіяж Кароль потрібен тільки для експериментів з образами, а не для маскування недоліків. Та й чи є вони взагалі у неї? Красиві очі, прекрасні губи, в яких ні грама ботоксу, ідеальна шкіра, розкішне волосся. Цим всім можна милуватися довго. Власне, у коментарях підписники часто це роблять. А ще захоплюються спортивною формою Тіни!

39-річна Тіна Кароль показала відео з гримерки
39-річна Тіна Кароль показала відео з гримерки

Струнке, підтягнуте тіло з рельєфними м’язами, звісно, саме себе не зробить. Для цього зірка докладає дуже багато зусиль. Регулярні заняття спортом, включно з найскладнішими видами йоги, здоровий сон, правильне харчування — все це впливає і на спортивну форму, і на красу Тіни. Зовнішність співачки зовсім не видає, що їй уже 39 років — максимум трішки за 20.

Чудово це помітно, коли артистка знімає фото та відео дуже близько до свого обличчя. Цього разу Тіна вирішила привітати підписників з Днем Державного прапора України та опублікувала світлину з жовто-блакитним браслетом. Можна відзначити, що повсякденний макіяж у Кароль легкий, щоб не перекривати природну привабливість співачки. Для роботи над різноманітними проєктами Тіна може використовувати більш яскраву косметику для унікальних образів.

Тіна Кароль привітала українців з Днем Державного прапора
Тіна Кароль привітала українців з Днем Державного прапора

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.