“Було б на 1 букет більше”: Леся Нікітюк розповіла Анні Трінчер лайфхак, як розкручувати чоловіків на квіти

Хочете, щоб хлопці дарували вам більше квітів? Це дуже просто! Про цікавий лайфхак Анні Трінчер розповіла Леся Нікітюк. От телеведуча, наприклад, завжди може отримати 4 букети.

Квіти обожнюють всі. Вони подобаються навіть чоловікам, про що нам не дасть збрехати Олег Винник. Якщо навіть чоловік не любить отримувати квіти, то він точно в захваті від можливості дарувати їх красивій дівчині. Наприклад, неперевершеній Анні Трінчер!

Співачка похвалилася дуже розкішним подарунком від залицяльника — три букети червоних троянд, у кожному з яких білими трояндами викладені літери імені знаменитості. Кожен букет має величезні розміри! Важко навіть порахувати точну кількість троянд, які були використані у цій красі. Але навіть один букет містить щонайменше декілька сотень квітів.

Леся Нікітюк розповіла Анні Трінчер, як розкручувати чоловіків на квіти
Леся Нікітюк розповіла Анні Трінчер, як розкручувати чоловіків на квіти

Шанувальники зірки надзвичайно вражені таким подарунком. Найчастіше серед коментарів зустрічається просте, лаконічне, але найбільш доречне у цій ситуації “вау”. Також підписники зазначили, що вона заслуговує лише на краще і такі букети — найменше, що може зробити коханий для Трінчер. Але також знайшлося місце і дотепним коментарям.

Один з них залишив Слава Дьомін, припустивши, що це просто реклама оренди квітів для класних фото. Але що може розуміти чоловік? Ось Леся Нікітюк одразу відзначила, що на букетах написано “Аня”. А от якби Трінчер сказала, що її звати “Анна”, то мала б на один більше. Для ведучої, до слова, ця проблема не актуальна, бо Леся — унікальне ім’я, яке не можна скоротити. Тому залицяльникам Нікітюк варто перевірити свої гаманці.

Анна Трінчер похвалилася перед підписниками великими букетами троянд
Анна Трінчер похвалилася перед підписниками великими букетами троянд

Також співачка вкотре довела, що поєднання красивої жінки з красивими квітами дозволяє отримувати одні з найпопулярніших постів — понад 100 тисяч лайків усього за добу! Якби на фото був би ще й красивий котик, то лічильник, ймовірно, не витримав би.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.