“Подвійне свято”: Катерина Осадча емоційно звернулася до Горбунова та показала силу їхнього кохання

Поки вся країна святкує День Незалежності, у родині Горбунова та Осадчої відзначають ще одне свято. На честь події Катерина зворушливо звернулася до свого чоловіка.

Родина відомих українських телеведучих Горбачова та Осадчої сьогодні відзначають особисте свято. Голові їхнього сімейства виповнилося 54 роки. Звісно, окрім особистого привітання на Юрія чекало публічне.

На своїй сторінці в Instagram, Катерина розмістила новий допис у якому привітала коханого з особливим святом. Жінка зазначила, як пишається чоловіком та вважає символічним те, що його день збігається з таким великим святом, як День незалежності України. До привітання, вона прикріпила архівні фото, показавши пам’ятні моменти їх спільного життя.

“Зараз в нас щороку подвійне свято і я неймовірно вдячна долі, що я з тобою поруч”, – написала Катерина.

Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження
Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження

Крім того, Осадча відзначила педагогічні здібності чоловіка та його батьківство. За словами жінки, вона вражена тим, з яким захопленням хлопчики готувалися до свята тата. Телеведуча дякує долі та такого чоловіка, який кохає її попри будь-що.

Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження
Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з днем народження

Під дописом назбиралося вже чимало коментарів від підписників подружжя. Вони впевнені, що їхня родина – це приклад для інших. Шанувальники приєдналися до привітань побажали шоумену всіх життєвих благ.

“Зі Святом вас! Ви неймовірні, суперові, файна пара”, “Вітаю вашого чоловіка Юрія з днем народження бажаю міцного здоров’я і зустріти наступний день народження під мирним небом”, “З Днем народження! Здоров’я та щастя під мирним небом України!”, – написали у коментарях.

Осадча привітала Горбунова з днем народження
Осадча привітала Горбунова з днем народження

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?