Не потрібні ні моделі, ні поп-діва, адже вона поруч: Дан Балан показав найголовнішу жінку у своєму житті

Молдавський мачо Дан Балан показав, як виглядає найголовніша жінка в його житті, і це не Тіна Кароль, і тим паче не ті дівчата, яких бачили раніше поруч з ним.

Дан Балан завжди тримався за свій образ такого собі холостяка-серцеїда, тому поруч з ним ніколи не помічали постійних коханок. На публіку виконавець завжди виходив з різними супутницями: то моделями, то блогерками.

Хоча пресі вже давно вдалося дізнатися про довгострокові романи, які ставалися в житті зірки. Наприклад, мова йде про кращу подругу його рідної сестри Христину, з якою він зустрічався аж 5 років.

Молдавські журналісти жаліли дівчину. Мовляв, так і не дочекалася пропозицію руки і серця. Але що насправді відбувалося залишається загадкою, адже ходили чутки, нібито дівчина сама не захотіла йти за артиста через численні чутки про його інтрижки.

Дан Балан показав, як зараз виглядає його матір Людмила

66-річна мама Дана Балана стала зіркою пляжу на відпочинку
Дан Балан показав, як зараз виглядає його матір Людмила

Навіть історія з Тіною Кароль не отримала ніякого розвитку. Хіба що Дан Балан розізлився на публіку, заявивши, що співачку його насправді нічого не об’єднує.

Єдина жінка, яку Дан Балан готов показувати світу, якій зізнається в любові, із якою гордо виходить на публіку постійно — це його матір Людмила. Співачка давно заслужила народну любов у Молдові, прекрасно відома українцям, а на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вражає своєю доброзичливістю та підтримкою.

Жінка дуже любить дітей, однаково ставиться до всіх шарів населення, вилучає впевненість та доброту. Здається, що немає нікого, хтоб не погрівся у її променях кохання.

Але цікаво, що підігрувати піару свого сина та Тіни Кароль вона свого часу не захотіла. На питання журналістів щодо імовірного поповнення в сім’ї вона одразу відповіла заперечно. Мовляв, Тіну в невістки поки що не розглядають. Хоча між виконавцями насправді теплі та душевні стосунки. Зокрема, Кароль минулого року виступала в Кишиневі і напряму звернулася зі сцени до Людмили.

Схожі статті

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.