“Любить вибачати”: після новини про розлучення з Настею Каменських Потап отримав шанс все повернути

Після новини про завершення стосунків з Настею Каменських Потап отримав шанс все повернути. Невже непрості часи для продюсера залишилися повністю в минулому?

2 роки тому Потап потрапив у дійсно складну ситуацію для його кар’єри: продюсер не наважувався повертатися до України, що з кожним днем робили його повернення важчим. І все ж таки наприкінці літа він приїхав разом з дружиною, хоча і не одразу відважився показатися на публіці.

Варто відзначити, що тоді шанувальники по-різному відреагували. Адже незадовго до цього Потап сильно захворів: в нього паралізувало половину обличчя, що піддавалося лікуванню досить довго. І з цим виправданням Олексій дійсно зміг розтопити серця своєї публіки. Мовляв, спочатку хворів на вірус, потім декілька місяців намагався прибрати ускладнення, не мав можливості виступати, ледве говорив.

Але чим далі заходила справа, тим більше фанати у певніувалися, що Олексій все ж таки у випав із контексту подій і взагалі не знає, як повернутися на сцену. Зокрема, його скандальна пісня про волонтерів ніби повернулася проти нього.

Ігор Кондратюк розповів, чи має Потап шанс повернутися на сцену

Потап полетів із Барселони в Париж без Насті Каменських
Ігор Кондратюк розповів, чи має Потап шанс повернутися на сцену

Недовго побувши в Україні, Потап знову вирішив виїхати за кордон, і на даний момент на батьківщині майже не буває.

І хоча публіка впевнена, що артиста тут не чекають, спеціалісти абсолютно іншої думки.Попри скандали та розмови навколо особистості є велика частина аудиторії, яка мовчки продовжує чекати на повернення таких виконавців. Зокрема, нещодавно стало відомо про нову композицію Олега Винника.

Хоча співаку намагаються завадити повернутися на сцену як ні в чому не бувало, він все одно крокує вперед. Так само Ігор Кондратюк впевнений, що буде з Олексієм. Мовляв, йому буде складніше, але все ж таки це можливо.

“Наш народ так любить вибачати всім і все, що я не виключаю (повернення). Винник анонсував якусь пісню, тріумфально повернеться і всі забудуть, що він спочатку повномасштабки кудись зник і не виникав. Те саме торкається Потапа. Йому складніше”

Схожі статті

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?