Вже зовсім дорослий парубок, ще й гарний: Сергій Притула показав, як виглядає його 16-річний син Дмитро

Багатодітний батько Сергій Притула більше часу приділяє своїм маленьким донечкам, проте і про 16-річного сина Дмитра не забуває, адже хлопцю потрібна увага батька.

Раніше Сергій Притула часто публікував особисті фото та відео у своїх соціальних мережах. Проте, нині його дописи заповнені інформацією про збори та фотозвітами про здійснену роботу. І якщо фото з донечками, на сторінці чоловіка знайти можна, фото з сином він не публікував вже досить давно.

Останнє фото 16-річного Дмитра вдалося знайти на сторінці в Facebook його матері, першої дружини відомого волонтера та екстелеведучого Юлії Притули. Цей допис був опублікований вже давно, майже рік тому, але й на цьому фото видно, що хлопець неабияк підріс та змужнів. Тоді, мати вирішила привітати синочка з днем ангела та виклала декілько його знімків.

Сергій Притула показав, як виглядає його 16-річний син
Сергій Притула показав, як виглядає його 16-річний син

На одному з фото, хлопець позує разом зі своєю меншою сестричкою, яку Юля народила у другому шлюбі. Цікаво, що дізнавшись про другу вагітність екс-дружини, Притула придбав для неї простору (величезну) квартиру у столиці України. Тепер, жінка з новою родиною мешкає саме там.

Живе підліток з мамою, проте часто навідується й до батька. І у Юлії, і у сина збереглися чудові відносини з Сергієм. Більш того, Дмитро потоваришував з нинішньою обраницею батька та любить проводити час з сестричками. В міру можливості, родина збирається разом, щоб насолодитися компанією рідних. Раніше, вони часто їздили на відпочинок, але звісно, що зараз таких митей менше.

Сергій Притула показав, як виглядає його 16-річний син
Сергій Притула показав, як виглядає його 16-річний син

Нагадаємо, нещодавно Сергій зізнався, скільки заробляв на попередній посаді. Кар’єра телеведучого приносила йому чималі гроші, проте він відмовився від такого заробітку, бо розумів, що потрібен в зовсім іншій сфері.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.