Ксенія Мішина заявила про нові стосунки та показала поцілунок із жінкою: чоловіки відійшли на другий план

Екс-холостячка Ксенія Мішина зробила неочікуване зізнання та показала поцілунок з іншою жінкою. Також зірка вперше зізналася, чи варто очікувати від неї заміжжя.

Ксенія Мішина завжди говорила відкрито про свої невдачі на любовному напрямку. Хоча романтики у зірки було повно, чоловік, якому вона могла б повністю довіритися ще не зустрівся. Біологічний батько її дитини виявився недостатньо люблячою людиною для того, аби хочаб попіклуватися про сина та його матір. Власне, навіть його спроба повернутися в життя сім’ї була провалена.

Окрім того, Ксенія зустрічалася з одруженим чоловіком свого часу і так само не змогла знайти у цьому щастя. Публічні стосунки з Олександром Еллертом стали справжнім випробуванням, але подруги завжди поруч з акторкою.

Ксенія Мішина поцілувала іншу жінку в губи та зробила заяву про заміжжя

Ксенія Мішина вперше заговорила про заміжжя
Ксенія Мішина поцілувала іншу жінку в губи та зробила заяву про заміжжя

Ксенія Мішина при цьому ніколи не видавала якогось розчарування чи песимізму на цей рахунок. І не дивно, адже зірка має прекрасну зовнішність, знання, влаштовану кар’єру, гроші та незалежність.  І навіть як зірка вона реалізувалася.

Ксенія Мішина розповіла, чому не спілкується з батьком свого сина
 Ксенія Мішина поцілувала іншу жінку в губи та зробила заяву про заміжжя

Судячи з усього, вибір у Ксенії також набагато більший, ніж можна було подумати. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як цілує в губи іншу жінку. При цьому в дописі вона зазначила, що від заміжжя в майбутньому вона все ж таки не відмовляється, тобто чоловіками вона цікавиться.

Поки що незрозуміло, чи зробила Ксенія таким чином камін-аут або ж просто вирішила пожартувати над підписниками і показала, наскільки близькою може бути зі своєю подругою.

Варто відзначити, що зараз Ксенія Мішина знаходиться на відпочинку. Усе літо зірка насолоджувалася подорожами та створила масу контенту. Зокрема, у її блозі можна знайти багато якісних та красивих кадрів. Але навіть вони збирають під публікаціми вельми неоднорідні коментарі і акторку навіть критикують за її любов до подорожування.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.